Foto: Johannes Frandsen/IKON

Familj

Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för barn och unga, men också för familjer och föräldrar.

Aktuellt och på gång för familj och föräldrar

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.

I en kyrka står ett vårris med knutna band i gult och blått.

Här kan du hjälpa flyktingar från kriget i Ukraina

Nu befinner sig flyktingar från Ukraina i Mölndal. Så här kan du hjälpa till och bidra.

#8mars

Internationella kvinnodagen. En dag att lyfta de fantastiska starka kvinnor som finns i vår värld. Och sätta fokus på de orättvisor och den ojämlikhet som råder.

PREP-kurs

PREP (Prevention and Relationship Enhancement Program) är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. För er som lever i en parrelation finns nu möjlighet att gå PREP-kurs i Mölndal. Ni delar inget privat i gruppen, utan bara med din partner. Höstens kurs är full, men ni är välkomna att anmäla er redan nu inför vårens kurs. Datum kommer under hösten.

Förälder mitt i livet

Föräldrakurs fem kvällar och en helg, för dig som är förälder med en tonåring i konfirmandåldern.

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

Glada barn i famn på förälder i kyrka

Barn och familj

Nedan hittar du information om de olika grupperna. Svenska kyrkan Mölndal erbjuder mötesplatser för barn, unga och föräldrar. Som öppna förskolan för små barn med föräldralediga vuxna. Som skolbarnsgrupper där du får prata om livet och tron över en egenhändigt bakad bulle.

Glada ungdomar utanför kyrka, sommarbild

Ungdom

Svenska kyrkan Mölndal har mycket verksamhet för unga med både öppna grupper, enstaka evenemang och kurser för dig som vill delta i aktiviteter före, under och efter din konfirmationstid.

Stöd & Omsorg

För dig som behöver dela tankar och prata med någon. Vi kan också erbjuda respektfulla samtal om din ekonomi eller stöd i kontakt med myndigheter.

En person sitter med sin mobiltelefon och dricker kaffe.

Kontakt

Vill du boka dop, bröllop eller en lokal? Har du frågor om gudstjänster, verksamhet eller medlemskap? Söker du någon särskild? Här hittar du kontaktuppgifter till expeditionen, kyrkogårdsförvaltningen, förtroendevalda samt all personal.