Foto: chandana-ban

Förälder mitt i livet 2021-2022

Kurs fem tisdagar (varannan vecka) + en helg, för dig som är förälder med tonåringar. Beräknad start 28 september 2021.

TILL DIG SOM ÄR FÖRÄLDER MITT I LIVET

Vi vill erbjuda dig möjligheten att under fem tisdagskvällar under hösten möta andra tonårsföräldrar, dela dina frågor, funderingar och erfarenheter, ta del av fördjupande föreläsningar och workshops, samtala, umgås och hitta lugnet i andakt och inre reflektion.

Träffarna berör bland annat teman som kropps-uppfattning hos unga, existentiell hälsa och relation.

”Värdefullt att ge sig själv möjlighet att stanna upp, reflektera över fasen ’förälder mitt i livet’”

En tidigare förälder mitt i livet-deltagare.

I oktober ges möjlighet att åka med på ett fördjupningsdygn på bekvämt avstånd från Mölndal i en vacker miljö.

Även du, vars ungdom inte vill anmäla sig till konfirmation, är välkommen att anmäla dig till träffarna.

Mer information och möjlighet till anmälan ges i början av juni. Om du redan nu är nyfiken eller har frågor, kontakta Hanna Bothén, hanna.bothen@svenskakyrkan.se, 0738 520 465.

Anmälan och kostnad

I kursavgiften på 600 kr ingår träffarna och fördjupningsdygnet. För dig som vill börja träffarna med en enkel måltid ingår det i avgiften. Om avgiften är ett hinder för anmälan, kontakta oss gärna!

Anmälan är bindande.

KONTAKTUPPGIFTER

ÄR DET OK FÖR ER ATT MEDVERKA PÅ BILD I FÖRSAMLINGENS INFORMATIONSKANALER? (Webbsida, blogg, facebook, instagram, folder osv)

I och med denna anmälan till Förälder mitt i livet-kursen godkännes de ekonomiska åtagandet som är förknippat med gruppen. För att kunna genomföra och administrera er deltagande i gruppen kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering