Barn går balansgång på vägräcke
Foto: Marie Frändfors

Skolbarn/ungdom åk 3-7

Svenska kyrkan i Mölndal har grupper runt om i Fässberg, Stensjön och Kållered för alla barn och ungdomar i årskurs 3-7.

Några ungdomar sitter runt ett bord och spelar Uno.

Fredagshäng Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Fredagar 15:00-17:00 Årskurs 6-7

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

Himmel & Jord

Välkommen till en grupp för skolelever i årskurs 5-6! Vi träffas onsdagar kl 15.30-17.30 i Fässbergs Mariagård (Pedagogen Park). H&J är gratis och du behöver anmäla dig! Anmälan öppnar 3 juni 2022.

Unga på konfirmationsläger busar på bänk utanför stuga

Klubb Max

För dig som går i årskurs 3-5. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Kompisklubben Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan. Måndagar 14:30-16:30 Årskurs 3-5.

Kör Stella Novis (9-13 år)

Fässbergs församlingshem, Stora salen, torsdagar från 15.30-16.10. Barnkörscafé är öppet i Fässbergs församlingshem från kl 15:00.

Nektar åk 3-4

”Nektar” namnet på en grupp för barn i årskurs 3-4. Vi träffas i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Måndag 15:30-17:30. Gruppen kräver anmälan. Anmälan öppnar 3 juni 2022.

Reload - ungdomsgrupp för åk 7 och uppåt

Vi behöver ladda om våra batterier ibland - inte bara våra egna mobiler utan även vårt hjärta och själ. Tisdagar kl 18-20:30, i Fässbergs församlingshem, Mölndals centrum under skolåret. För- och efterhäng från kl 16-21.

Stensjökyrkans Barnkör Åk 3-5

Stensjökyrkan. Tisdagar 15:45-16:45

En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.

Sångfåglarna, Fågelungarna och Påfåglarna

Barnkörer i Fågelbergskyrkan, tisdagar 14:15-16:30

Birgitta Landgren leder en duktig ungdomskör

Ungdomskör Stensjökyrkan

Svenska kyrkan har en ungdomskör tisdagar kl 17-18 i Stensjökyrkan, för ungdomar i årskurs 6 och uppåt.

Barnkörer

Svenska kyrkan Mölndal har barnkörer runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.

Ung kvinna sjunger solo i kör

Ungdomskörer

Svenska kyrkan Mölndal har ungdomskör

Glada barn sitter på mur

Skolbarn åk F-3

Svenska kyrkan Mölndal har flera grupper i Fässberg, Kållered och Stensjön för barn i årskurs F-3. Vi leker, sjunger, fikar och tar del av Bibelns berättelser!

Skolbarnsgrupp på kyrkogårdsvandring

Skola och kyrka - förskola och åk F-6

Svenska kyrkan samarbetar med förskolor och skolor runt om i Mölndal. Här kan du läsa mer om skolkontakter.