Other languages with Google Translate

Skolbarn/ungdom åk 3-7

Svenska kyrkan i Mölndal har grupper runt om i Fässberg, Stensjön och Kållered för alla barn och ungdomar i årskurs 3-7.

GOTT & BLANDAT, årskurs 6-7

Stensjökyrkan, vi hittar på allt möjligt kul och pratar om livet och vår tro. Kontakt: Karl Åberg

H & J (Himmel & Jord), årskurs 5-7

Fässbergs Mariagård, onsdagar kl 15.30-17.30, juniorgrupp som hittar på allt mellan himmel och jord, ser på film, leker, talar med varandra, lär sig om Bibeln och upptäcker livet tillsammans, ledare Marie Frändfors och Lotta Jansson. Anmäl dig och läs mer här.

Kompisklubben Fågelberg, årskurs 3-5

Fågelbergskyrkan, onsdagar kl 15-17, vi läser ur Bibeln, ser på film, leker, bakar, pratar om livet mm, kontakt Ulrica Kardborn.  Anmäl dig här!

Kompisklubben Stensjön, årskurs 3-5

Stensjökyrkan, torsdagar kl 15-17, vi läser ur Bibeln, ser på film, leker, bakar, pratar om livet mm, kontakt Ulrica Kardborn. Anmäl dig här!

Klubb Max, 10-12 år

Apelgårdens kyrka, en söndag i månaden kl 14-18. Du som är 10-12 år och vill utmana dig själv att göra saker du kanske inte gjort förut eller bara hänga på och kolla - kom till Klubb MAX och kolla vad vi gör! Kontakt Ammi Jonsson  och Mattias Henningsson

För aktuella datum se kalendern:

Kontakt:

Karl Åberg