Glada barn sitter på mur
Foto: Marie Frändfors

Skolbarn åk F-3

Svenska kyrkan Mölndal har flera grupper i Fässberg, Kållered och Stensjön för barn i årskurs F-3. Vi leker, sjunger, fikar och tar del av Bibelns berättelser!

Ädelstenarna, årskurs F-2

Stensjökyrkan, måndagar kl 14-16, vi läser ur barnbibeln, leker, bakar, sjunger, kontakt Ulrica Kardborn. Anmäl dig här!

Himlastoff, årskurs F-2

Fågelbergskyrkan, tisdagar kl 14-16, vi läser ur barnbibeln, leker, bakar, sjunger, kontakt Ulrica Kardborn. Anmäl dig här.

Klubb Apeldax, årskurs F-3

Apelgårdens kyrka, onsdagar kl 14-17, Kör & Kör - för dig som är mellan 6 och 9 år. Vi hjälper varandra att bli en bra kompis! Tillsammans leker vi, sjunger och tar ett kompiskörkort. Vi funderar hur vi ska kunna vara snälla mot oss själva och varandra. Vi hämtar dig på fritids på Brattås-, Östergårds-, och Hallenskolan kl 14, kontakt Ammi Jonsson, Mattias Henningsson och Stoyan Iliev

Karibo, årskurs F-2

Fässbergs Mariagård, torsdagar kl 15-17, Karibo (=välkommen på swahili) är en grupp där vi lär känna varandra och Gud genom lek, teater, sång, pyssel och Bibelns berättelser. Ibland ser vi på film, bakar eller åker på utflykt och så avslutar vi varje gång med en andakt. Det är gratis och du måste anmäla dig! Ledare: Marie Frändfors och Lotta Jansson. Vi kan hämta de barn som går på Grundskolan Växthuset ca 14.45. (Glöm inte meddela både skola och oss!) . Kontakt Marie Frändfors.  Anmäl dig och läs mer här.

För aktuella datum se kalendern:

Söndagsskola Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Varje söndag kl 10, samtidigt som gudstjänsten. Ingen anmälan.

En flickkör övar i kyrkan. Flickornas ansikten speglas i flygelns lock.

Sångfåglarna, Fågelungarna och Påfåglarna

Barnkörer i Fågelbergskyrkan, tisdagar 14:15-16:30

Stensjökyrkans Pojkkör 5 år - årskurs 2

Stensjökyrkan. Onsdagar 16:30-17:30

Stensjökyrkans Flickkör från 5 år - åk 2

Stensjökyrkan. Tisdagar 14:30-15:30

Ischoklad i färgade aluminiumformar, chokladbitar och annat julgodis.

Pralinerna - en barnkör 6-8 år

Fässbergs Mariagård. Tisdagar 16.00-16.40. Anmälan. Barnkörscafét är öppet från 15.30-16.30.

Nektar åk 3-4

”Nektar” namnet på en grupp för barn i årskurs 3-4. Vi träffas i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Måndag 15:30-17:30. Gruppen kräver anmälan. Anmälan öppnar 3 juni 2022.

Barngrupp vid bord målar

Klubb Apeldax

För dig i årskurs F-2. Onsdagar kl 14-17, Apelgårdens kyrka.

Karibo

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs F-2 Torsdagar kl 15-17 träffas vi i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Det är gratis och du måste anmäla dig!

Två flickor sitter vid ett bord och lyssnar.

Himlastoff - barngrupp i Fågelbergskyrkan

För skolbarn i åk F-2. Tisdagar kl 14:15-16:30.

Utställningen Gränsland scen - Jesus predikar

Gränsland

I Krokslättskyrkan finns den prisbelönta konsthantverksutställningen Gränsland med scener ur både gamla och nya testamentet. Besök en guidad visning! Anpassade visningar för både barn, ungdomar och vuxna.

Barnkörer

Svenska kyrkan Mölndal har barnkörer runt om i Fässberg, Kållered och Stensjön.

Barn går balansgång på vägräcke

Skolbarn/ungdom åk 3-7

Svenska kyrkan i Mölndal har grupper runt om i Fässberg, Stensjön och Kållered för alla barn och ungdomar i årskurs 3-7.