Other languages with Google Translate

Skolbarn åk F-3

Svenska kyrkan Mölndal har flera grupper i Fässberg, Kållered och Stensjön för barn i årskurs F-3. Vi leker, sjunger, fikar och tar del av Bibelns berättelser!

Ädelstenarna, årskurs F-2

Stensjökyrkan, måndagar kl 14-16, vi läser ur barnbibeln, leker, bakar, sjunger, kontakt Ulrica Kardborn. Anmäl dig här!

Himlastoff, årskurs F-2

Fågelbergskyrkan, tisdagar kl 14-16, vi läser ur barnbibeln, leker, bakar, sjunger, kontakt Ulrica Kardborn. Anmäl dig här.

Klubb Apeldax, årskurs F-3

Apelgårdens kyrka, onsdagar kl 14-17, Kör & Kör - för dig som är mellan 6 och 9 år. Vi hjälper varandra att bli en bra kompis! Tillsammans leker vi, sjunger och tar ett kompiskörkort. Vi funderar hur vi ska kunna vara snälla mot oss själva och varandra. Vi hämtar dig på fritids på Brattås-, Östergårds-, och Hallenskolan kl 14, kontakt Ammi Jonsson, Mattias Henningsson och Stoyan Iliev

Karibo, årskurs F-2

Fässbergs Mariagård, torsdagar kl 15-17, Karibo (=välkommen på swahili) är en grupp där vi lär känna varandra och Gud genom lek, teater, sång, pyssel och Bibelns berättelser. Ibland ser vi på film, bakar eller åker på utflykt och så avslutar vi varje gång med en andakt. Det är gratis och du måste anmäla dig! Ledare: Marie Frändfors och Lotta Jansson. Vi kan hämta de barn som går på Grundskolan Växthuset ca 14.45. (Glöm inte meddela både skola och oss!) . Kontakt Marie Frändfors.  Anmäl dig och läs mer här.

För aktuella datum se kalendern:

Ulrica Kardborn

Pedagog - Stensjön