Other languages with Google Translate

Karibo

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs F-2 Torsdagar kl 15-17 träffas vi i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Det är gratis och du måste anmäla dig!

Vi lär oss om Bibelns berättelser (ofta genom att göra teater), fikar, pysslar, leker och sjunger. Ibland ser vi på film, håller i en gudstjänst, bakar eller åker på utflykt. Vi avslutar med en andakt varje gång.

Anmälan till barnverksamhet i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnverksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Marie Frändfors

Pedagog - Fässberg