Foto: Marie Frändfors

Karibo

En grupp med Gyllene regeln i fokus för er i årskurs 1-2 Torsdagar kl 15:30-17.30 träffas vi i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Det är gratis och du måste anmäla dig! Anmälan är öppen!

Karibo välkomnar barn i årskurs 1-2 och träffas på torsdagar i Mariagården (Svenska kyrkans lokaler i Pedagogen Park: Prästgårdsgatan 26, Mölndal).

Vi lär oss om Bibelns berättelser bland annat genom att göra teater.

Med Jesus i centrum fikar, pysslar, leker, bakar, sjunger vi och åker på utflykt ibland. Och så avslutar vi varje gång med en andakt, ofta tillsammans med Sally

Läs informationsbladet om Karibo (pdf).

Vi kan hämta de barn som går på Innovitaskolan Mölndal ca 15.15. Glöm inte att anmäla till både oss och fritids på skolan.

Anmälan till grupper i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn/ungdom till följande grupp:

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

För att kunna genomföra och administrera ditt barns uppgifter i samband med anmälan kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

GDPR/Personuppgiftshantering

Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. Här finner du information om hur vi i våra olika verksamheter hanterar dina personuppgifter.