Två flickor med änglar i händerna
Foto: Josefin Casteryd/IKON

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Ett barn som målar med färgkritor.

Ha kyrka hemma med barnen

Om inte barnen kan gå till kyrkans barngrupper, kommer kyrkan hem till dig!

Skaparkyrkan - Måla, klipp, vik

I den här kyrkan är det du som bestämmer. Måla och pynta precis som du vill - både kyrkan och människorna. Sedan är det fritt fram för dop, vigsel och begravning.

Dop helt enkelt

Varje år genomför Svenska kyrkan Mölndal Dop - helt enkelt. Ett sätt att bli döpt, eller döpa sina barn utan att behöva bekymra sig för kalas och annat. Se kalendern för aktuellt datum eller ring kansliet 031 761 93 00.

Kyrkans Öppna förskola 0-5 år, Apelgårdens kyrka

Apelgårdens kyrka, Kållered. Fredagar kl 10-13.

Pappis. Rytmikgrupp (0-6 år)

Rytmikgrupp. Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3B. Torsdagar kl 9:00-11:00. Öppen grupp (anmäl om du vill ha information).

Popcorn - fokus på rytmik, bibel & kör för barn 4-5 år.

Tisdagar 15:50-16:30 i Mariagården. Anmälan krävs.

En mamma sitter i skräddarställning på golvet med sitt lilla barn i knät.

Öppen förskola 0-6 år Fågelbergskyrkan

Fågelbergskyrkan, Östra Falkgatan 9. Måndagar kl 10-12.

Öppen förskola 0-6 år Fässbergs Mariagård

Fredagar kl 9-12. Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. OBS! Ibland ses vi utomhus istället. Se kalendern för aktuell information.

Öppen förskola 0-6 år i Stensjökyrkan

Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18. Onsdagar kl 10-12.

Söndagsskola och Söndagsklubb

Söndagsklubben Fässberg

Söndagsklubben i Fässbergs kyrka träffas varannan söndag. Drop-in från 10:30. Anmälan krävs. Från 4 år och uppåt. Yngre barn kan delta med förälder.

Söndagsskola Stensjökyrkan

Stensjökyrkan. Varje söndag kl 10, samtidigt som gudstjänsten. Ingen anmälan.

Aktuellt och på gång i våra olika barngrupper och för Barn och Familj

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.

Församlingspedagoger

Appen kyrkan

Kyrkan är Svenska kyrkans app för barn i förskoleåldern. I den kan du besöka en kyrka för att bland annat spela på orgeln, hälla vatten i dopfunten och måla ett kyrkfönster. Här kan du läsa mer.

Glada bebisar/barn lyfts upp i luften i kyrka

Baby 0-1 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals babyrytmik och småbarnssång i Mölndal och Kållered.

En tonåring står böjd över en dopfunt. Fyra personer står runt henne. En håller i håret. En torkar hennes panna. En präst håller handen i en välsignande rörelse.

Dop - del i en större gemenskap

Vill du boka dop för dig själv eller ditt barn? Funderar du på hur dopet går till och vad det innebär? Här hittar du information och kontaktuppgifter samt kan boka dop.