Öppen förskola 0-6 år i Stensjökyrkan

Stensjökyrkan, Gunnebogatan 18. Onsdagar kl 10-12.

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Vi ses på onsdagar kl 10-12 i Stensjökyrkans barnlokal (Gunnebogatan 18).

Alla barn från 0-6 år med vuxen är varmt välkomna. Kl 11 är det sångstund. Det går att köpa fika, smörgås, kaffe, för 10 kr och det finns möjlighet att värma mat till barnen i vårt kök.

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

En dag för barnfamiljer 13 augusti

Fässbergs församlingshem lördag 13 augusti kl 11:00-15:00. Vi får besök av Clowner utan gränser. Föreställning kl 13. Ingen anmälan

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.