Foto: Magnus Aronsson/Ikon

Pappis. Rytmikgrupp (0-6 år)

Rytmikgrupp. Fässbergs kyrka, Terrakottagatan 3B. Torsdagar kl 9:00-11:00. Öppen grupp (anmäl om du vill ha information).

Rytmikgrupp

Pappis är en rytmikgrupp för barn 0-6 år i sällskap med pappa.

Drop in och lek i våra nya barnrum i Fässbergs kyrka från kl. 9, rytmik kl. 9.30.

Fika, lek och samtal i kyrkans café efter rytmiken. Drop off från kl. 10:30/11.

Kaffe, te och micro finns, men ta med er egen mat eller fika.

Anmälan om du vill ha information görs till Jill Olandersson (se nedan).

Välkommen till Fässbergs kyrka, på Baazberget, Mölndal

En liten kille med keps äter glass ur en bägare.

Familjefest i Apelgårdens kyrka 16 oktober

Välkommen till fest och aktiviteter till hela familjen och barn i alla åldrar. 16 oktober 13.00-16.00. Apelgårdens kyrka. Ingen kostnad och ingen anmälan.

Herr Snällström 16 oktober

Söndagen den 16 oktober kommer Herr Snällström till Fågelbergskyrkan kl 16.00-17.30.

En person spelar basfiol.

Konsert med Kulturskolan - Kvarco-ensemblen

Fässbergs kyrka, fredag 21 okt kl 19.00, Konsert med Kulturskolan - Kvarco-ensemblen (stråkensemble). Fri entré till alla event, ingen förbokning av plats, kom ca 30 minuter i förväg.

Musikgudstjänst - Miljö, fred och frihet på FN-dagen

Fässbergs kyrka, måndag 24 okt kl 18.00-19.00, Musikgudstjänst med Svenska kyrkan Mölndals barnkörer. Tema: Miljö, fred och frihet. Fri entré till alla event, ingen förbokning av plats, kom ca 30 minuter i förväg.

En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.

Konsert med barnkören från Kulturskolan

Fässbergs kyrka, torsdag 27 okt kl 18:00-19:00, Konsert med barnkören från Mölndals kulturskola. Fri entré till alla event, ingen förbokning av plats, kom ca 30 minuter i förväg.

Drop-in dop, 29 oktober 2022

Välkommen till Drop-in dop samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia hänger i kyrkan. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka. Läs mer här!

Hakuna matata - en färgsprakande familjeförestställning för alla åldrar

Fässbergs kyrka, torsdag 3 nov kl 14:00-16:00. Familjeföreställning för hela familjen. Ingen anmälan. Barn under 12 år behöver ha medföljande vuxen. Fri entré till alla event, ingen förbokning av plats, kom ca 30 minuter i förväg.

Skolbarnsgrupp på kyrkogårdsvandring

Kyrkogårdsvandring för barn

Lördag 5 november kl 16:30-17:30. Ingen anmälan. Tar ca 1 timme. Start Fässbergs kapell och slutar vid minneslunden, där det finns möjlighet att tända ett eget medhavt ljus.

Luciatåg i Stensjökyrkan

Måndag 13 december kl 18 med Stensjökyrkans alla barn- och ungdomskörer i ett långt Luciatåg.

Julspel med barnkörerna i Fässberg 17 december

Lördag 17 december kl 16 i Fässbergs kyrka.

Öppen förskola 0-6 år Fässbergs Mariagård

Fredagar kl 9-12. Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. OBS! Ibland ses vi utomhus istället. Se kalendern för aktuell information.

Två flickor med änglar i händerna

Barn 0-6 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals öppna förskolor och andra grupper för barn 0-6 år med vuxen!

Glada bebisar/barn lyfts upp i luften i kyrka

Baby 0-1 år

Välkommen till Svenska kyrkan Mölndals babyrytmik och småbarnssång i Mölndal och Kållered.

Fässbergs kyrka

Kyrkan rymmer max 500 personer. Fässbergs kyrka ligger på en bergsplatå, Baaz berg, i centrala Mölndal och syns över stora delar av staden. Adress: Terrakottagatan 3B, Mölndal. Parkering finns nedanför församlingshemmet eller i parkeringshuset nedanför kyrkan mot Mölndals innerstad.