Other languages with Google Translate

Nektar åk 3-4

”Nektar” namnet på en grupp för barn i årskurs 3-4. Vi träffas i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Måndag 15-17. Gruppen kräver anmälan.

Nektar är ett ord som kan betyda många saker – kanske tänker man först och främst på blommans söta vätska som drar till sig bin, eller på en ”himmelskt god dryck”.

Vi träffas i Fässbergs Mariagård (Svenska Kyrkans lokaler i Pedagogen Park) och lär oss om Bibelns berättelser genom att göra teater eller se på film. Vi fikar, pysslar, leker, bakar, sjunger eller åker på utflykt och så avslutar vi varje gång med en andakt.

Det är gratis att vara med och du måste anmäla dig!

Här kan du ladda ner ett aktuellt informationsblad>>

Anmälan till barnverksamhet i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnverksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Marie Frändfors