Other languages with Google Translate

Kontakt

Svenska kyrkan Mölndal Besöks- och postadress: Fässbergs församlingshem, Terrakottagatan 3b, 43142 Mölndal Telefon: +46(31)7619300 E-post till Svenska kyrkan Mölndal

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Nektar åk 3-4

Nektar är ett ord som kan betyda många saker – kanske tänker man först och främst på blommans söta vätska som drar till sig bin, eller på en ”himmelskt god dryck”. I Fässbergs Församling är ”Nektar” namnet på en ny grupp för barn i årskurs 3-4 som startar 3 september. Anmälan Nektar här!

Vi träffas i Fässbergs Mariagård (Svenska Kyrkans lokaler i Pedagogen Park) och lär oss om Bibelns berättelser genom att göra teater eller se på film. Vi fikar, pysslar, leker, bakar, sjunger eller åker på utflykt och så avslutar vi varje gång med en andakt.

Terminsstart 3 september.

Det är gratis att vara med och du måste anmäla dig!

ANMÄLAN TILL NEKTAR 2018-2019:

KONTAKT VÅRDNADSHAVARE:

Marie Frändfors