Foto: Marie Frändfors

Nektar åk 3-4

”Nektar” namnet på en grupp för barn i årskurs 3-4. Vi träffas i Fässbergs Mariagård, Pedagogen Park. Måndag 15:30-17:30. Gruppen kräver anmälan. Anmälan öppnar 3 juni 2022.

Nektar är ett ord som kan betyda många saker – kanske tänker man först och främst på blommans söta vätska som drar till sig bin, eller på en ”himmelskt god dryck”.

Nektar välkomnar barn i årskurs 3-4 och träffas i Mariagården (Svenska kyrkans lokaler i Pedagogen Park: Prästgårdsgatan 26, Mölndal).

Vi lär oss om Bibelns berättelser bl.a. genom att göra teater och se på film. Med Jesus i centrum fikar, pysslar, leker, bakar, sjunger vi och åker på utflykt och läger. Och så avslutar vi varje gång med en andakt.

Det är gratis att vara med och du måste anmäla dig

Ladda ner infoblad om Nektar 2022-23 pdf>>.

Anmälan till grupper i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn/ungdom till följande grupp:

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

För att kunna genomföra och administrera ditt barns uppgifter i samband med anmälan kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

GDPR/Personuppgiftshantering

Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. Här finner du information om hur vi i våra olika verksamheter hanterar dina personuppgifter.