Foto: Marie Frändfors

Himmel & Jord

Välkommen till en grupp för skolelever i årskurs 5-6! Vi träffas onsdagar kl 15.30-17.30 i Fässbergs Mariagård (Pedagogen Park). H&J är gratis och du behöver anmäla dig! Anmälan öppnar 3 juni 2022.

H&J (Himmel & Jord) är för barn i årskurs 5-6 och träffas i Mariagården (Svenska kyrkans lokaler i Pedagogen Park: Prästgårdsgatan 26, Mölndal).

Vi talar om livet & Jesus, fikar, lär oss om kristen tro utifrån Bibelns och nutida berättelser, ser på film, bakar, pysslar, sjunger, leker, åker på läger, har andakt & allt möjligt annat mellan Himmel & Jord .

Här kan du ladda ner informationsblad om Himmel & Jord  (pdf)>>

Anmälan till grupper i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn/ungdom till följande grupp:

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

För att kunna genomföra och administrera ditt barns uppgifter i samband med anmälan kommer vi att behandla era personuppgifter i våra system. Läs mer på: www.svenskakyrkan.se/molndal/personuppgiftshantering

Barn går balansgång på vägräcke

Skolbarn/ungdom åk 3-7

Svenska kyrkan i Mölndal har grupper runt om i Fässberg, Stensjön och Kållered för alla barn och ungdomar i årskurs 3-7.

GDPR/Personuppgiftshantering

Svenska kyrkan har stor respekt för din personliga integritet. Här finner du information om hur vi i våra olika verksamheter hanterar dina personuppgifter.