Other languages with Google Translate

Himmel & Jord

Välkommen till en ”smågalen men seriös” film- och bokklubb för er i årskurs 5-7! Vi träffas onsdagar kl 15.30-17.30 i Fässbergs Mariagård (Pedagogen Park). H&J är gratis och du behöver anmäla dig!

Vi talar om livet & Jesus, fikar, lär oss om kristen tro utifrån Bibelns och nutida berättelser, ser på film, bakar, pysslar, sjunger, leker, åker på läger, har andakt & mycket annat mellan Himmel & Jord.

Här kan du ladda ner aktuellt informationsblad>>

Anmälan till barnverksamhet i Fässbergs Mariagård. Jag anmäler mitt barn till följande barnverksamhet.

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare

Marie Frändfors

Pedagog - Fässberg