Foto: Johannes Frandsen/IKON

Pärlan, babypsalmsång

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik) i Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Max 8 barn (med en vuxen). Anmäl er här.

Pärlan Babysång startar 7 september

Toltorpskyrkan. Anmälan krävs.

I Pärlan varvas klassisk babyrytmik med den svenska psalmskatten. Det blir en stund av lek och stillhet för barn 4-9 månader i Toltorpskyrkan, Dalgångsgatan 2.

Vi sjunger, upptäcker rytm & balans, tänder ljus med en bön för varje barn, samt sjunger något ur den svenska psalmskatten under ca. 30 min.

Därefter blir det fika med samtal kring föräldraskap.

Du som är med barnet behöver inte själv vara förälder till barnet: farfar, mormor, faster, fadder, kompis är också okej, en vuxen per barn.

Kostnaden är 100:-/termin för fikat.

Anmälan behövs och den, samt frågor, görs via webbformuläret nedan.

Varmt välkomna!

Anmälan till Pärlan, babypsalmsång i Toltorpskyrkan, Fässbergs församling. Jag anmäler mig och mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Messy Church i Fågelbergskyrkan 18 september

Söndag 18 september kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

Apelgårdens kyrka

Familjegudstjänst i Apelgården 4 september

Gudstjänst med barn och vuxna i Apelgårdens kyrka, söndag 4 september kl 11-12.15. Med bibelutdelning.

Vi firar dop helt enkelt 29 oktober 2022

Vi bjuder in dig som vill döpa ditt barn till drop-in-dop Dop helt enkelt. Samtidigt som det fantastiska konstverket Gaia finns i kyrkan är det möjligt till dop. Lördag 29 oktober 2022 kl 10-13 i Fässbergs kyrka.

En dag för barnfamiljer 13 augusti

Fässbergs församlingshem lördag 13 augusti kl 11:00-15:00. Vi får besök av Clowner utan gränser. Föreställning kl 13. Ingen anmälan

Vad som gäller i Sverige för den som flytt från kriget i Ukraina

Här hittar du information om vad som gäller för de flyktingar som kommer till Sverige med anledning av kriget i Ukraina.