Foto: Johannes Frandsen/IKON

Pärlan, babypsalmsång

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik) i Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Max 8 barn (med en vuxen). Anmäl er här.

I Pärlan varvas klassisk babyrytmik med den svenska psalmskatten. Det blir en stund av lek och stillhet för barn 4-9 månader i Toltorpskyrkan, Dalgångsgatan 2.

Vi sjunger, upptäcker rytm & balans, tänder ljus med en bön för varje barn, samt sjunger något ur den svenska psalmskatten under ca. 30 min.

Därefter blir det fika med samtal kring föräldraskap.

Du som är med barnet behöver inte själv vara förälder till barnet: farfar, mormor, faster, fadder, kompis är också okej, en vuxen per barn.

Kostnaden är 100:-/termin för fikat.

Anmälan behövs och den, samt frågor, görs via webbformuläret nedan.

Varmt välkomna!

Anmälan till Pärlan, babypsalmsång i Toltorpskyrkan, Fässbergs församling. Jag anmäler mig och mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Herr Snällström 16 oktober

Söndagen den 16 oktober kommer Herr Snällström till Fågelbergskyrkan kl 16.00-17.30.

Skolbarnsgrupp på kyrkogårdsvandring

Kyrkogårdsvandring för barn

Lördag 5 november kl 16:30-17:30. Ingen anmälan. Tar ca 1 timme. Start Fässbergs kapell och slutar vid minneslunden, där det finns möjlighet att tända ett eget medhavt ljus.

Luciatåg i Stensjökyrkan

Måndag 13 december kl 18 med Stensjökyrkans alla barn- och ungdomskörer i ett långt Luciatåg.

Julspel med barnkörerna i Fässberg 17 december

Lördag 17 december kl 16 i Fässbergs kyrka.

Messy Church i Fågelbergskyrkan 16 oktober

Söndag 16 oktober kl 16 i Fågelbergskyrkan. Gudstjänst för alla åldrar, anpassad för barn.

En liten kille med keps äter glass ur en bägare.

Familjefest i Apelgårdens kyrka 16 oktober

Välkommen till fest och aktiviteter till hela familjen och barn i alla åldrar. 16 oktober 13.00-16.00. Apelgårdens kyrka. Ingen kostnad och ingen anmälan.

En person spelar basfiol.

Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen

Fässbergs kyrka, fredag 21 okt kl 19.00, Konsert med kulturskolan - Kvarco-ensemblen (stråkensemble)

Musikgudstjänst - Miljö, fred och frihet på FN-dagen

Fässbergs kyrka, måndag 24 okt kl 18.00-19.00, Musikgudstjänst med Svenska kyrkan Mölndals barnkörer. Tema: Miljö, fred och frihet

En psalmbok och en mikrofon ligger framlagda. I bakgrunden syns sjungande barn.

Konsert med barnkören från kulturskolan

Fässbergs kyrka, torsdag 27 okt kl 18:00-19:00, Konsert med barnkören från Mölndals kulturskola

Hakuna matata - en färgsprakande familjeförestställning för alla åldrar

Fässbergs kyrka, torsdag 3 nov kl 14:00-16:00. Familjeföreställning för hela familjen. Ingen anmälan. Barn under 12 år behöver ha medföljande vuxen.