Pärlan, babypsalmsång

Babypsalmsång 4-9 mån (babyrytmik) i Toltorpskyrkan, Mölndal. Onsdagar kl 10-11.30. Anmäl dig här.

I Pärlan varvas klassisk babyrytmik med den svenska psalmskatten. Det blir en stund av lek och stillhet för barn 4-9 månader i Toltorpskyrkan, Dalgångsgatan 2.

Vi sjunger, upptäcker rytm & balans, tänder ljus med en bön för varje barn, samt sjunger något ur den svenska psalmskatten under ca. 30 min.

Därefter blir det fika med samtal kring föräldraskap.

Du som är med barnet behöver inte själv vara förälder till barnet: farfar, mormor, faster, fadder, kompis är också okej – och ni får gärna vara fler vuxna per barn.

Kostnaden är 100:-/termin för fikat.

Anmälan behövs och den, samt frågor, görs via webbformuläret nedan.

Varmt välkomna!

Anmälan till Pärlan, babypsalmsång i Toltorpskyrkan, Fässbergs församling. Jag anmäler mig och mitt barn till

Det är OK för mig att mitt barn finns med på bild i Svenska kyrkan Mölndals olika informationskanaler. (Webbsida/blogg/Facebook/Instagram/tryckta medier)

Kontakt vårdnadshavare/Annan medföljande vuxen

Linda Knutsson

Präst - Fässberg

Jill Olandersson

Pedagog - Fässberg

Mer om Jill Olandersson

Rytmik - och barnpedagog Fässbergs församling. Hållbarhetssamordnare för Svenska kyrkan Mölndal.