Mötesplatser Skellefteå

2 september kl. 16.00, gudstjänst
Sunnanå kyrka. Middag efter gudstjänsten. Katarina Häggmark och Anna Yttergren.

28 oktober kl. 11.00, gudstjänst

Vecka 44, Lovkul
Sunnanå kyrka. För dig som går i åk 1–6 och använder hörseltekniska hjälpmedel och/eller svenskt teckenspråk och varit på skolans hörseldagar. Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakt: Katarina Häggmark, diakon

25 november kl. 11.00, nattvardsgudstjänst

9 december kl. 11.00, gudstjänst

Ungdomshäng i Skellefteå

För dig som går i åk 7 och gymnasiet och använder hörseltekniska hjälpmedel och/eller svenskt teckenspråk. Vi träffas på fredagar en gång i månaden (exakt datum meddelas senare).

Vi gör olika aktiviteter - se film, bakar, spelar spel, bowlar, pysslar och mycket mer. Vi samlas i Sunnanå kyrka, Falkgatan 29. Häng på du med!

Kontakt: Katarina Häggmark, diakon

Lovkul i Skellefteå

Är för dig som går i åk 1–6 och använder hörseltekniska hjälpmedel och/eller svenskt teckenspråk och varit på skolans hörseldagar. Vi träffas på loven för ha kul tillsammans i Sunnanå kyrka, Falkgatan 29.

Vi har planerat för en heldag på höstlovet v. 44, en dag under jullovet och en dag på sportlovet (exakt datum meddelas senare).

Är du intresserad och vill veta mer?
Kontakt: Kontakt: Katarina Häggmark, diakon