Mötesplatser Piteå/Öjebyn

7 september kl. 13.00–15.00, Café S:t Mary
Öjeby kyrkstad. Vi träffas, fikar och umgås. Återkommande under hösten. Anna Yttergren.

16 september kl. 14.00, Vandringsgudstjänst
Öjeby kyrka. Vi upplever den historiska miljön i kyrkan och i kyrkstaden. Avslutas med andakt i kyrkan. Kyrkfika. Anna Yttergren och Eva Werner.

14 oktober kl. 14.00, gudstjänst
Öjeby kyrka. Kyrkfika. Anna Yttergren.

21 oktober kl. 14.00–17.30, Mat och prat
Margretelunds församlingsgård, Öjebyn. Vi samtalar om en bibeltext, där alla frågor och tankar är tillåtna. Vi avslutar med middag. Anna Yttergren.

18 november kl. 14.00, nattvardsgudstjänst
Öjeby kyrka. Kyrkfika. Anna Yttergren.

2 december kl. 14.00–17.30, Mat och prat

16 december kl. 11.00, Tillsammansgudstjänst – gudstjänst på teckenspråk och talad svenska
Öjeby kyrka. Kyrkkaffe. Viktor Fredriksson, Anna Yttergren med flera.

Arbetsgruppen i Piteå

Gruppen i Piteå församling består av fyra personer (Bittan Johansson, Jan Nyström, Bengt Wernesjö och Anna Yttergren) som träffas och planerar det teckenspråkiga arbetet i församlingen. Vi bestämmer datum för gudstjänsterna under terminerna och diskuterar även vad vi vill göra mer: Vad är viktigt att vi erbjuder utöver gudstjänster?

Kom gärna med dina idéer och förslag på aktiviteter! Det går bra att höra av sig till någon av oss eller direkt till Anna Yttergren.