Välkommen till Svenska kyrkan i Luleå! Här finns två av Svenska kyrkans församlingar: Luleå domkyrkoförsamling och Nederluleå församling.

Du som är mellan 15 och 17 år

För dig som valde att inte konfirmeras i åttan eller som hoppade av, men ångrat dig.

Du som är mellan 15 och 17 år

Fredag 16 november kl. 19 i Luleå domkyrka. En gudstjänst för och med ungdomar & unga vuxna – så länge du känner dig ung. Det blir nattvard, bönestationer och massa musik. Efteråt kan alla som vill stanna i kyrkan för att fika och umgås.  Varmt välkommen.

Du har en plats

Fredag 16 november kl. 19 i Luleå domkyrka. En gudstjänst för och med ungdomar & unga vuxna – så länge du känner dig ung. Det blir nattvard, bönestationer och massa musik. Efteråt kan alla som vill stanna i kyrkan för att fika och umgås. Varmt välkommen.