Nederluleå församling Besöksadress: Församlingsvägen 12, 95433 GAMMELSTAD Postadress: Box 42, 95421 Gammelstad Telefon: +46(920)277000 E-post till Nederluleå församling

Nederluleå församling

Vår församling är en växtplats för alla människor. I varje människa möter vi Gud. Människors lika och unika värde ska bekräftas och försvaras i ord och handling.

KONSERT Söndag 30 september 18.00 i Nederluleå kyrka, Gammelstad - Musik av Sibelius, Rangström, Strauss och Rachmaninoff, framförd av Hilma Wikström, sång, och Helge Kjekshus, piano. FRI ENTRÉ.

Var det en dröm

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Välkommen till Kvinnofrukost

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Lyssna på programmet Förmiddag i P4 Norrbotten

Diakon Birgitta medverkar i radio på Internationella suicidpreventiva dagen

Lyssna på programmet Förmiddag i P4 Norrbotten

Kyrkoherde Richard Marklund berättar om församlingens första laddstolpe.

Dags att ladda batterierna!

Kyrkoherde Richard Marklund berättar om församlingens första laddstolpe.