Nederluleå församling

Nederluleå församling Besöksadress: Församlingsvägen 12, 95433 GAMMELSTAD Postadress: Box 42, 95421 Gammelstad Telefon: +46(920)277000 E-post till Nederluleå församling

Nederluleå församling

Vår församling är en växtplats för alla människor. I varje människa möter vi Gud. Människors lika och unika värde ska bekräftas och försvaras i ord och handling.

Första advent, söndag 3 december 2017

Vi sjunger in advent!

Första advent, söndag 3 december 2017

Söndag 3 december kl. 15-18 - JULPYSSEL Gratis pysselverkstad med glögg och pepparkakor, för stora som små. Fri drop in från 15.00. GRÖTMIDDAG Vi bjuder på grötmiddag från 16.00. FAMILJEGUDSTJÄNST Vi avslutar med en familjegudstjänst 17.00 där vi delar ut den illustrerade barnbibeln ”Bibeln för stora och små”.

Julpyssel med grötmiddag

stora och små. TACOMIDDAG 16.00 i Petrigården, Gammelstad

Adventskul - pyssel, middag och konsert!

Lördag 2 december kl. 14.30-18.00. JULPYSSEL 14.30-16.00 i Petrigården, Gammelstad - Gratis julpysselverkstad för stora och små. TACOMIDDAG 16.00 i Petrigården, Gammelstad Ingen kostnad, ingen föranmälan. ADVENTSKONSERT 17.00 i Nederluleå kyrka - Med Nederluleå barnkör, InBetween, Happy Voices, Porsöns barnkör, Patricia Heredia solist, Andreas Söderberg piano, under ledning av Kari Engesnes.

FRI ENTRÉ Onsdag 13 dec 19.00 i Nederluleå kyrka - Med Happy Voices, Nederluleå ungdomskör, Malin Wiklund, flöjt, Marjolein van der Geer, basklarinett, Mats Blomqvist, klarinett, Andreas Söderberg, piano och arrangemang, och Kari Engesnes, dirigent.

Luciakonsert

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

Välkommen på Kvinnofrukost

En mötesplats för kvinnor i alla åldrar.

25 november kl. 18 i Sörbyakyrkan, Antnäs.
Välkomna!

Musikkonsert

25 november kl. 18 i Sörbyakyrkan, Antnäs. Niklas Thornéus och Andreas Printz bjuder på en musikkonsert med dragspel, orgel och piano. Fri entré. Välkomna!

Sång i advent med 40-årsjubilaren Alviks blandade kör

Sörbyakyrkan, lördag 9 december kl. 18. Nederluleå kyrka, söndag 10 december kl. 16. Conny Sundström, ledare och solist, Malte Brännström, solist, Mats van der Geer, pianist. Fikaservering i Sörbyakyrkan. Fri entré. Kollekt till Svenska kyrkans julkampanj Jag är ett liv.

Tillhör du de morgonpiggas skara som inte vill vara utan juldagens julotta eller är julaftonskvällens mässa mer i din smak?Hur det än är så finns det mycket att välja på.

Julottor och julnattsmässa

Morgonbön i Porsökyrkan

Samtalsgrupp för dig som är student och ung vuxen (20-35år)

Liv och längtan

Samtalsgrupp för dig som är student och ung vuxen (20-35år)

Nederluleå församling söker gravrättsinnehavare

Konfirmation handlar bland annat om att prata om små och stora frågor tillsammans med andra. Och att få uppleva en massa roliga och spännande saker!

Konfirmation 2017/18