Foto: IKON

Dop, konfirmation och vigsel

Kyrkan finns för dig genom hela livet. För att välkomna ett nytt liv, välsigna äktenskapet eller att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

En man och en kvinna i ytterkläder står utomhus. Mannen håller i en bebis.

Dop

Du kanske funderar på att låta döpa dig eller kanske funderar ni på att låta döpa ert barn. Man kan döpas oavsett ålder. Om man inte döpts som barn kan man döpas som vuxen. Det är aldrig för sent. Här kan du enkelt boka doptid.

Vigsel

Att vigas eller få välsignelse över borgerligt äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och till ett liv tillsammans. Det är en viktig dag och ett minne för livet. Boka vigseltid här!

Konfirmation 2023/2024

Kul att du hittat hit! Här finns olika konfirmationsalternativ för dig som börjar åttan i höst. Hoppas att du hittar något som passar dig.

Konfirmation 2022/2023

Nedan finns konfa-alternativ som du kan välja bland. Är du intresserad av vandring, segling, idrott, musik, media, gaming eller kropp och själ så hittar du ett läger som passar dig. Vi kan även erbjuda sverigefinsk konfirmandläsning med konfirmation på sommaren 2023. Börjar du åttan i höst får du en inbjudan i din brevlåda i september. Anmäl dig här på webben senast 30 september.