Foto: IKON

Dop, konfirmation och vigsel

Kyrkan finns för dig genom hela livet. För att välkomna ett nytt liv, välsigna äktenskapet eller att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop

Du kanske funderar på att låta döpa dig eller kanske funderar ni på att låta döpa ert barn. Tveka aldrig att höra av er till oss om ni har några funderingar kring dopet. Bland det finaste som finns är att tillsammans fundera kring dopet och livet.

Vigsel

Att vigas eller få välsignelse över borgerligt äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och till ett liv tillsammans. Det är en viktig dag och ett minne för livet. Inte bara för dem som förenas utan också för släkt och vänner.

Konfirmation 2022/2023

Här finns alla konfa-alternativ som du kan välja bland. Börjar du åttan i höst kommer du att få en inbjudan i din brevlåda i början av september. Du kan anmäla dig här på webben redan nu.

Konfirmation 2021/2022

Här kan du läsa om pågående konfirmation i Svenska kyrkan i Luleå.