Foto: IKON

Dop, konfirmation och vigsel

Kyrkan finns för dig genom hela livet. För att välkomna ett nytt liv, välsigna äktenskapet eller att stödja anhöriga i sorgen efter någon nära.

Dop

Du kanske funderar på att låta döpa dig eller kanske funderar ni på att låta döpa ert barn. Tveka aldrig att höra av er till oss om ni har några funderingar kring dopet. Bland det finaste som finns är att tillsammans fundera kring dopet och livet.

Vigsel

Att vigas eller få välsignelse över borgerligt äktenskap är ett sätt att offentligt säga ja till varandra och till ett liv tillsammans. Det är en viktig dag och ett minne för livet. Inte bara för dem som förenas utan också för släkt och vänner.

Konfirmation 2022/2023

Nedan finns konfa-alternativ som du kan välja bland. Är du intresserad av vandring, segling, idrott, musik, media, gaming eller kropp och själ så hittar du ett läger som passar dig. Vi kan även erbjuda sverigefinsk konfirmandläsning med konfirmation på sommaren 2023. Börjar du åttan i höst får du en inbjudan i din brevlåda i september. Anmäl dig här på webben senast 30 september.