Foto: Magnus Aronson/IKON

Gudstjänster och program

Här hittar du aktuella gudstjänster och program för den närmaste tiden. Se även kalendern för att få veta vad som händer dag för dag i församlingen.

Tänk på att det med kort varsel kan bli ändringar i program och verksamhet.
Ring församlingsexpeditionen, 0920-27 70 00, om du har frågor.

Vecka 22. Måndag 27 maj - söndag 2 juni

Nederluleå kyrka

Kyrkan öppen måndag-onsdag kl. 11-15

Söndag kl. 11 Mässa. Hans Johansson, Kjell Lindström.

Porsökyrkan

Måndag kl. 12. Lunchbön.
Tisdag kl. 8.15 Morgonbön.
Söndag kl.15 Mässa. Marie Edfast, Maria Hjalmarsson.

Bergnäskyrkan

Torsdag kl. 12 Tolvslaget. ”Våravslutning” Vårsånger och dikter med Jonas och Åsa. Välkommen till en gemenskap med något för både kropp och själ. Vi äter lunch och sedan dagens program därefter andakt. Lunch, kaffe och kaka kostar 60: -
Kontakt: Åsa Sjöberg, diakon tel. 0920 – 27 70 63

EFS Sundet

Söndag kl. 10 Mässa. Viktoria Rumann, Musiker Hans Johansson. Diakon Susanne Larsson. Söndagsskola

Be en bön. Låt hoppet växa.

Till bönewebben
En hand håller i en mobil med skärmbild om kyrkguiden som visar adressen för kyrkan.

Appen Kyrkguiden

Appen Kyrkguiden hjälper dig hitta till våra kyrkor. I kalendern finns gudstjänster, konserter och andra evenemang. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör, som värnar våra kyrkobyggnader och kulturarvet och för dig som vill ha gemenskap.

En bibel ligger uppslagen på ett bladguldsmyckat altare.

Kyrkoårets bibeltexter

Läs bibeltexterna för de olika helgdagarna under kyrkoåret.

Kollekt på flera sätt

Kontanter, kort, Swish... du kan ge kollekt på olika sätt.

Appen Kyrkguiden