Nederluleå kyrka
Foto: Maritha Mörtzell

Gudstjänster och program

Här hittar du aktuella gudstjänster och program för den närmaste tiden. Se även kalendern för information om vad som händer månad för månad i församlingen.

Möjlighet att swisha din kollekt

Det finns fler sätt att dela med sig på än att lägga pengar i kollekthåven. I nuläget med begränsade besök i kyrkan, på grund av smittspridning, har du möjlighet att bidra till kyrkans verksamhet ändå.
När du vill kan du swisha din kollekt till 123 099 72 70.

Kollektändamål för juni 2021

6 juni Nederluleå församlings Diakonikassa
13 juni Nederluleå församlings Diakonikassa
20 juni Act Svenska kyrkan
26 juni Nederluleå församlings Diakonikassa
27 juni Luleå stifts ungdoms- och lägergårdar enligt domkapitlets fördelning

Fredag 18 juni- torsdag 24 juni

Nederluleå kyrka

Fre. kl. 22.30 Midnattssolsandakt. Viktoria Rumann, Lennart Johansson.
Sö kl. 11. Gudstjänst i sommarens tid. Viktoria Rumann, Nina Walloschke. Om vädret tillåter hålls gudstjänsten utomhus. Om den flyttas in tillåts max 50 personer sittande på anvisad plats. Medtag gärna egen kaffekorg. Du kan följa oss även via digitala sändningar från Facebook.
On kl. 12-12.30 Lunchbön.

Bergnäskyrkan

Sö kl. 13-14 Öppen kyrka.

Porsökyrkan

Ti kl. 11-13 Öppen kyrka.

diakonikassan - hjälp i social utsatthet

Nederluleå församling har ett hjälpprogram som heter Diakonikassan. Det kan översättas med hjälp i social utsatthet. Denna kassa är uppbyggd av gåvomedel som kollekter och andra insamlingar. Vi ser att denna kassa används mycket och att det är i ökande på grund av den rådande situationen. Vi behöver ditt bidrag mer än någonsin och vi är noggranna med att använda denna kassa till de mest utsatta i vårt närsamhälle och församling.
Swisha gärna en gåva till nummer: 123 427 58 89. Märk gåvan med "Diakonikassan".

Hälsningar kyrkoherde Richard Marklund

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.