Nederluleå församling Besöksadress: Församlingsvägen 12, 95433 GAMMELSTAD Postadress: Box 42, 95421 Gammelstad Telefon: +46(920)277000 E-post till Nederluleå församling

Gudstjänster och program

Här hittar du aktuella gudstjänster och program för den närmaste tiden. Se även kalendern för information om vad som händer månad för månad i församlingen.

Fredag 18 januari -Torsdag 24 januari

Nederluleå kyrka
Sö kl.11 Mässa - avslutning på Ekumeniska vinterveckan. ”Livets källa”. Marcus Olsson, krogpastor, Göteborg. Elin Forssander, Kari Engesnes. Sång av Sara Viklund. Efter gudstjänsten kyrkkaffe i Petrigården.
On kl.18.30 Vardagsmässa. Elin Forssander, Andreas Söderberg.

Bergnäskyrkan
Sö kl.11 Sammanlyst till Nederluleå kyrka. Önskas skjuts från Bergnäskyrkan till Nederluleå kyrka ring Marina Lundberg tel: 070-190 16 54.
Ti kl.9.30 Chorus Elina.
On kl.18 Bibelord blir bibelbord.
To kl.12 Tolvslaget. ”Våra mediciner” Dan Essner, Apoteket Lejonet. Välkommen att dela måltidsgemenskap och andakt. I lunchen ingår mat, kaffe och kaka för 60kr. Ingen anmälan behövs.

Porsökyrkan
Sö kl.17 Mässa. Sven Sundin, Staffan Lundberg.
Må och ti kl.8.15 Morgonbön.
Ti kl.13 Världens café.
To kl.17 Värmande soppa. Kl.18 Vardagsmässa. Ida Marcusson. Mitt i veckan samlas vi och firar mässa tillsammans. Vill du medverka mässan, till exempel läsa en text eller be en bön? Kom då kl.17.45.

Sjukhuskyrkan
Sö kl.14.30 Andakt. Rolf Nilsson, Lennart Johansson. Kyrkfika.
To kl.14.30 Andakt. Laila Sehlberg. Kyrkfika.

Stadsökyrkan
Lö kl.19 Konsert "För kärlekens skull". Lennart Johansson dirigent och pianist. Elena Yakovleva violin. Wilmer Heikkilä solist.
Sö kl.17 Gudstjänst med nattvard. Sång av ungdomar. Viktoria Rumann, Lennart Johansson.
To kl.13 Stickcafé.

Sörbyakyrkan
Sö kl.11 Sammanlyst till Nederluleå kyrka.
To kl.12.30 Sång till hälsa

Sockenstuga
Fr kl.10 Mat och prat

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.