Gudstjänster och program

Här hittar du aktuella gudstjänster och program för den närmaste tiden. Se även kalendern för information om vad som händer månad för månad i församlingen.

Fredag 8 november- Torsdag 14 november

21:a söndagen efter trefaldighet. Samhällsansvar.

Nederluleå kyrka
Kyrkan öppen må-on kl.11-15.
Sö kl.11 Gudstjänst med små och stora. Elin Forssander, Kari Engesnes. Körkul, InBetween och Happy voices medverkar. Efter gudstjänsten bjuder vi på tårtfika i Sockenstugan.
On kl.18.30 Vardagsmässa. Elin Forssander, Andreas Söderberg.

Bergnäskyrkan
Sö kl.11 Mässa. Sven Sundin, Maria Sundén.
Ti kl.9.30 Chorus Elina.
On kl.18 Bibelord blir bibelbord.
To kl.12 Tolvslaget. ”Önskesången” Jonas Wassermann. Välkommen att dela måltidsgemenskap, andakt och ett program av varierande slag. I lunchen ingår mat, kaffe och kaka för 60 kr. Ingen anmälan behövs.

Porsökyrkan
Sö kl. kl.17 Gudstjänst med små och stora. Richard Marklund, Maria Sundén. En gudstjänst där de olika barngrupperna medverkar, vi börjar klockan 16 med varmkorv, saft och kaffe.
Må och ti kl.8.15 Morgonbön.
Ti kl.13 Världens café och Sång till hälsa.
To kl.17 Vardagsmiddag. En enkel måltid för 30 kr. Kl.18 Vardagsmässa. Ida Marcusson, Maria Sundén. Vill du ha en uppgift i mässan, till exempel be en bön eller läsa en text? Kom då kl.17.45.

Sjukhuskyrkan
To kl.14.30 Mässa.  Laila Sehlberg, Lennart Johansson. Kyrkkaffe.

Stadsökyrkan
Sö kl.17 Gudstjänst med nattvard. Richard Asplund, Lennart Johansson. Måndagskören.
To kl.13 Stickcafé.

Be för mig vid nästa gudstjänst

Varje gudstjänst ber vi till Gud. Om du vill så ber vi gärna för dig.
Kom ihåg att markera om du vill vara anonym.