Konfirmation 2019/2020

Här finns alla konfa-alternativ som du kan välja bland.

Du är inte ensam om att fundera över livet

Konfirmation handlar bland annat om att prata om små och stora frågor tillsammans med andra. Är du nyfiken på dig själv och din omgivning? Bli konfirmand!

Varje år väljer omkring 30 000 tonåringar att konfirmeras i Svenska kyrkan. För många blir konfirmandtiden en chans att utforska både sig själv och andra, att få testa sina åsikter och värderingar. Som konfirmand får du prata om livets små och stora frågor tillsammans med både jämnåriga och äldre.

Konfirmation handlar om kristen tro. Och kristen tro handlar om ditt liv och dina frågor. De som leder konfirmationen är präster, pedagoger, diakoner, musiker och
unga ledare och de är nyfikna på dig och vad du funderar på. Inga frågor eller funderingar är dumma eller konstiga, du kan fråga om vad du vill.

Här i Luleå finns flera konfirmationsalternativ med olika inriktningar. Alla alternativ är gratis. Några alternativ har ett begränsat antal platser. När du anmäler dig får du
därför rangordna de tre alternativ du helst vill ha.

Här nedanför hittar du de olika konfirmationsalternativen som finns här i Luleå. Nedanför dem hittar du länken "Konfirmation" som leder dig till Svenska kyrkans gemensamma konfirmationssida, för dig som vill veta mer om vad konfirmation innebär.