Volontär

Att finnas med i ett sammanhang och vara behövd gör att vi växer som människor. I Nederluleå församling finns en plats och en uppgift för dig - du behövs!

Här hittar du exempel på arbetsuppgifter som är lediga för volontärer hos oss. Har du egna idéer om vad du skulle vilja hjälpa till med i församlingen? Hör gärna av dig till oss och berätta.

Kyrkans vänner vill bli fler!

Tycker om du att möta människor? Är du ibland ledig på dagtid? Tycker du att det är viktigt att Nederluleå kyrka hålls öppen för besökare på vardagar. Då kanske du vill bli en av Kyrkans vänner.

Kontakt: Inger Asplund.
Se nedan.

Besöksgruppen Gläntan

Vill du ge av din tid till en medmänniska? Då kanske stöd- och besöksgruppen Gläntan i Porsökyrkan eller i Sörbyakyrkan är något för dig.
Omfattning: Arbetet baseras på frivilliga insatser/sker på ideell basis och din vilja att ge av din tid och ditt engagemang.
Uppgifter: Förutom hembesök kan det innebära att ha telefonkontakt och att hjälpa till med praktiska saker. För att vara rustad för uppgiften får du utbildning och handledning.

På grund av pandemin möts vi för tillfället inte i gruppen. För att få aktuell information är du välkommen att kontakta någon av oss.

Kontakt: Porsökyrkan - Ulrika Stenman
Kontakt: Sörbyakyrkan - Susanne Larsson