Jumalanpalvelukset/ Gudstjänster på finska

Vietämme sunnuntaimessuja tai -jumalanpalveluksia Örnäsetin kirkolla kerran kuussa ja arkijumalanpalvelusta Arkikirkossa tiistaisin kerran kuussa Hertsön kirkolla. Tervetuloa koolle kaikenikäiset!

Jumalanpalvelukset ja messut Örnäsetin kirkossa  2019

Gudstjänster och mässor i Örnäsets kyrka
Alla oleviin tietoihin voi tulla muutoksia ja lisäyksiä.

27/1 Sunnuntaijumalanpalvelus klo 14. Hilkka Eriksson,  Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

13/1 Sunnuntaimessu klo 14. Emilia Helavuo ja Maria Ruottinkoski

24/2 Sunnuntaijumalanpalvelus  klo 14.  Roland Wälivaara, Hilkka Eriksson, Nina Sandell,  Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

24/3  Sunnuntaimessu klo 14. Roland Wälivaara, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

12/5 Äitienpäivän jumalanpalvelus sekä juhla Örnäsgårdenilla klo 14. Roland Wälivaara, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

30/5 Helatorstain kolmikielinen (ruotsi, suomi, viittomakieli) jumalanpalvelus klo 9 Paratiisissa, sateella kirkossa. Vohvelikirkkokahvit  tarjoillaan Örnäsgårdenilla. Boel Paulin, Malin Grönlund, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.