Jumalanpalvelukset / Gudstjänster på finska

Jumalanpalvelus on lepopaikka ja kohtauspaikka, voiman lähde keskellä elämää.

Messut ja jumalanpalvelukset syksyllä 2019

(Messu = jumalanpalvelus, jossa vietetään ehtoollista)

Mässor och gudstjänster hösten 2019

25/8 Messu suomeksi ja ruotsiksi klo 11 Tuomiokirkossa. Tomas Lång, Anne Simonsson, Charlott Rehnman, Hilkka Eriksson, Samuel Lindh.

8/9 Messu klo 14 Örnäsetin kirkossa. Anne Simonsson, Hilkka Eriksson, Monica Wasberg.

22/9 Messu klo 14 Örnäsetin kirkossa. Anne Simonsson. Monica Wasberg.

6/10  Messu klo 14 Örnäsetin kirkossa. Anne Simonsson, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

20/10 Messu klo 14 Örnäsetin kirkossa. Anne Simonsson, Maria Ruottinkoski.

3/11 Pyhäinpäivän musiikkijumalanpalvelus klo 14 Örnäsetin kirkossa. Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

17/11 Messu klo 14 Örnäsetin kirkossa. Anne Simonsson, Maria Ruottinkoski.

1/12 Ensimmäinen adventti. Vietämme messua suomeksi, ruotsiksi, saameksi ja meänkiellä klo 11 tuomiokirkossa. Piispa Åsa Nyström,  Anne Simonsson, Johan Marklund, Samuel Lindh ja Vokalensemble.

6/12 Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus klo 18 Tuomiokirkossa. Anne Simonsson, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski.

12/12 Kauneimmat joululaulut klo 18 Tuomiokirkossa. Anne Simonsson, Hilkka Eriksson, Maria Ruottinkoski ja Suomikuoro.

25/12 Joulukirkko suomeksi ja ruotsiksi klo 11 Tuomiokirkossa. Anne Simonsson, Maria Ruottinkoski.