Annelundsgården, Ljungby

Annelundsgården är en enplansbyggnad med ljust och luftigt intryck belägen på Skogskyrkogården i Ljungby.

Annelundsgården byggdes år 1980-81 och är ritad av Hans Lindén, som även ritat Annelundskyrkan, vilket syns i byggnadens form. När Annelundsgården byggdes var den efterlängtad då det inte fanns liknande lokaler i anslutning till Annelundskyrkan, vilken hade invigts år 1972. I Annelundsgården finns en samlingssal, där det får vistas 100 personer, samt ett fullutrustat kök. Lokalerna är tillgängliga för personer med rörelsehinder.

Annelundsgården går att hyra för dopkalas, konfirmationskalas, bröllopsfest eller minnesstund samt vid andra högtidsdagar eller aktiviteter.

Bra att veta

• För dig som är kyrkotillhörig i någon av Ljungby pastorats församlingar finns möjlighet att kostnadsfritt låna lokaler för samkväm i samband med dop, konfirmation och vigsel. Detta gäller även vid begravning som sker i Svenska kyrkans eller annan kristen ordning.
    Lokalerna upplåts kostnadsfritt den dag som dopet, konfirmationen, vigseln eller begravningen sker.
  • Vid annan uthyrning än ovanstående gäller full hyra. För aktuella priser kontakta pastorsexpeditionen.
  • Behöver du teknisk utrustning när du hyr, kom ihåg att anmäla det i god tid. Gärna i samband med din bokning.
  • Dukar, servetter och ljus ingår ej i hyran.
  • I alla lokaler inom Ljungby pastorat gäller förbud mot tobaksrökning samt servering och förtäring av alkoholhaltiga drycker. Husdjur får ej vistas i lokalen.
  • Lokalen skall återlämnas i samma skick som den mottogs.
  • Har du bestämt dig för att hyra gäller tillgång till lokalen enligt de tider du valt att hyra. Förberedelser och efterarbete så som dukning, smyckning, disk och städning skall hinnas med inom den tiden.

Innan du hyr någon av våra lokaler bör du läsa igenom våra ordningsregler.
Ordningsregler för lokaler.pdf

Allmänn information och tillgänglighet

Besöksadress: Doantionsgatan 2. 341 35 Ljungby
GPS: 56.843463, 13.940020

Byggnadsår: 1980-81

Kapacitet: 100 personer

Tillgänglighet: Lokalerna är tillgängliga för personer med rörelsehinder.

Hörslinga: Ja

Tillgänglighetsanpassad toalett: Ja

Parkering: Skogskyrkogårdens allmänna parkering samt några platser i nära anslutning till byggnaden.