Other languages with Google Translate

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Karlstads pastorat

Gästpredikant i domkyrkan: Otfried Czaika, söndag 18 nov, 11.00

Otfried ska predika utifrån liknelsen om de fem kloka brudtärnorna i Matteusevangeliet (kapitel 25 och hur denna liknelse talar till oss idag. Otfried är professor i kyrkohistoria och jobbar halvtid som stiftsteolog för biskop Sören.

Vid denna informationskväll för allmänheten svarar olika personer på frågor. De som är med under mötet är bland annat församlingsherde Kristina Traulsen och  domprost Harald Cohén.

Informationsmöte om Herrhagskyrkan, 19 november 17.00

I Karlstads pastorat pågår ett förändringsarbete för att anpassa kyrkans verksamhet till nya förutsättningar. Där har det beslutats att avyttra flera fastigheter och Herrhagskyrkan är en av dem. Vid denna informationskväll för allmänheten svarar olika personer på frågor. De som är med under mötet är bland annat församlingsherde Kristina Traulsen och domprost Harald Cohén.

I Karlstads domkyrka 20 nov kl 18:00. Föredrag av präst, teologie
doktor Margareta Brandby Cöster med flera.

Selma Lagerlöf 160 år: ”Med sagan som lodlina till kamp och livsmod.”

I Karlstads domkyrka 20 nov kl 18:00. Föredrag av präst, teologie doktor Margareta Brandby Cöster med flera.

Nyheter i Karlstads pastorat

Prenumerera via RSS