Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Karlstads pastorat

Vill du träffa nya kompisar och hitta på något kul på sportlovet? I Norrstrandskyrkan är det öppet måndag-tisdag 26-27 februari kl 10.00-13.00 för alla barn från förskoleklass till årskurs 6.

Sportlovskul

14-17 mars  med tema tillit.

Livet värt att leva 2018

14-17 mars med tema tillit.

En fin kväll. Det blev det i Domkyrkan när Karlstads församlingar samlades för ekumenisk gudstjänst. Här kan du lyssna på kardinalens predikan.

Ekumenisk gudstjänst med kardinal Anders Arborelius predikan

Söndag 4 februari firades Västerstrandskyrkans 40-årsdag med en härlig högmässa med mycket sång och musik. Många, både stora och små, hade roller i gudstjänsten. Och allt inleddes högtidligt med att domprosten knackade med en käpp på kyrkporten, två barn öppnade och hela församlingen tågade in i kyrkan.

Festligt för liten och stor när Västerstrandskyrkan firade 40

Nu, eller alldeles snart, drar vårens verksamhet i gång i alla kyrkor. Gå in och ta del av alla grupper, sammankomster och gudstjänster som finns. Hittar du inte startdatum, kontaktuppgifter eller saknar du kanske någon grupp? Hör av dig till expeditionen: 054-14 14 00.

Välkommen till en ny termin!

Om våld, otrohet och försoning.

HEMLIGHETER - Nr 4 av Kyrknytt - med julsidor

Om våld, otrohet och försoning.

Hör gärna av dig om det är några frågor!

Det här händer i kyrkan

Nu finns vårterminens utbud av grupper, mötesplatser, gudstjänster med mera att ta del av. För många verksamheter finns ett startdatum angett. Välkommen att hitta din mötesplats för att bland annat dela erfarenheter, arbete eller vila, samtal och tro. Hör gärna av dig om det är några frågor!