Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat Webbplats

Karlstads pastorat

Johan Östling pyntade och bjöd på tårta hos Skattkistan

För några veckor sedan vann Johan Östling TV4:s tävling Hela kändis-Sverige bakar. - För mig var det ett självklart val att ge pengarna till Skattkistan. De jobbar för barn som inget har. Jag vill försöka göra det jag kan, säger han.

Hej! Vad roligt att se dig här! I år bjuder vi in dig som är född 2003 på en rolig resa! Här kan du läsa om alla konfaalternativen.

Hela livet är en resa - välkommen till Konfa 17/18

Följ med på kortare resor runt om i Värmland under sommarmånaderna.

Sommarresor med domkyrkoförsamlingen

Följ med på kortare resor runt om i Värmland under sommarmånaderna.

Fredag 4 augusti besöker vi Ekshärads kyrka och fikar på Hembygdsgården.

Följ med till Ekshärad

Fredag 4 augusti besöker vi Ekshärads kyrka och fikar på Hembygdsgården.

Massor av musik, caféer, öppen förskola, tornuppstigning.... Sommaren 2107 har något för alla! Varmt välkomna!

Sommar i Karlstads pastorat

Läs om TV-doktorn Gunilla Hasselgren som slår ett slag för det existentiella samtalet och om hur kroppen påverkar din existentiella hälsa. Läs biskop Sören Dalevis ord om barns rätt till andlig utveckling och traditioner och om varför vi firar Luther-år hela året.

LIVSORIENTERING - Nr 2 av Kyrknytt

Församlingshuset ska få en stor och välbehövlig renovering. Nyinvigningen är om cirka ett år.

Renovering av Församlingshuset

Från och med juni månad kan du prenumerera på vårt månadsblad. Det ersätter tidningarnas predikoturer. Du hittar också alla händelser här i hemsidans kalender och i kyrkans egen app, Kyrkguiden.

Hitta det som händer i kyrkorna

Hör gärna av dig om det är några frågor!

Det här händer i kyrkan

Nu finns vårterminens utbud av grupper, mötesplatser, gudstjänster med mera att ta del av. För många verksamheter finns ett startdatum angett. Välkommen att hitta din mötesplats för att bland annat dela erfarenheter, arbete eller vila, samtal och tro. Hör gärna av dig om det är några frågor!

Vill du jobba i Svenska kyrkan? Här finner du de tjänster som vi söker personer till just nu.

Jobba hos oss

Tack vare våra medlemmar kan vi hjälpas åt att göra världen till en bättre plats. Vare sig det gäller barngrupp, körkonsert, socialt arbete med hemlösa, bibelgrupper, café eller sopplunch är du viktig. Det är genom varje möte vi förändrar världen.

Ditt medlemskap betyder mycket för många