Karlstads pastorat

Karlstads pastorat Besöksadress: Västra Kyrkogatan 3-5, 65224 KARLSTAD Postadress: Västra Kyrkogatan 5, 65224 KARLSTAD Telefon: +46(54)141400 E-post till Karlstads pastorat

Karlstads pastorat

Skådespelaren Per Ragnar vänder upp och ner på bilden av "Luther - på - våra - axlar".

Luther död eller levande - en föreställning i Domkyrkan.

Församlingshuset ska få en stor och välbehövlig renovering. Nyinvigningen är om cirka ett år.

Renovering av Församlingshuset

Från och med juni månad kan du prenumerera på vårt månadsblad. Det ersätter tidningarnas predikoturer. Du hittar också alla händelser här i hemsidans kalender och i kyrkans egen app, Kyrkguiden.

Hitta det som händer i kyrkorna

Hör gärna av dig om det är några frågor!

Det här händer i kyrkan

Nu finns höstterminens utbud av grupper, mötesplatser, gudstjänster med mera att ta del av. För många verksamheter finns ett startdatum angett. Välkommen att hitta din mötesplats för att bland annat dela erfarenheter, arbete eller vila, samtal och tro. Hör gärna av dig om det är några frågor!

Vill du jobba i Svenska kyrkan? Här finner du de tjänster som vi söker personer till just nu.

Jobba hos oss

Tack vare våra medlemmar kan vi hjälpas åt att göra världen till en bättre plats. Vare sig det gäller barngrupp, körkonsert, socialt arbete med hemlösa, bibelgrupper, café eller sopplunch är du viktig. Det är genom varje möte vi förändrar världen.

Ditt medlemskap betyder mycket för många