Flicka tänder ljus i ljusbärare i Kronoparkskyrkan.
Foto: Öyvind Lund

Karlstads pastorat

Välkommen till våra fem församlingars kyrkor och mötesplatser runt om i Karlstad! I Karlstads kyrkor träffas människor varje dag för att dela livet. Det är så vi lär känna varandra och genom varandra också Gud. Att dela känslor, erfarenheter och arbete gör livet lättare.

Klicka här för att titta varje söndag 11.00. Söndagsgudstjänsten i Domkyrkan sänds live här på hemsidan. Här kan du också hitta gudstjänsterna i efterhand så du kan titta när du vill.

Webb-TV: Se gudstjänst LIVE i Karlstads domkyrka

Öppettider: Mån-Fre 09-12 samt Mån-Tis 13-15.
Eller vi e-post: karlstad.kyrkogarden@svenskakyrkan.se

Kyrkogårdsexpeditionen tar inte emot fysiska besök

Med anledning av den ökade spridningen av coronaviruset tar vi inte emot kundbesök på kyrkogårdsexpeditionen, Ruds kyrkogård. Detta för att vi är en samhällsviktig arbetsplats. Om ni har frågor om kyrkogården, gravar, gravskötsel med mera eller vill boka gravsättning går det bra att göra detta på telefon: 054-14 14 60 Öppettider: Mån-Fre 09-12 samt Mån-Tis 13-15. Eller vi e-post: karlstad.kyrkogarden@svenskakyrkan.se

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Vinterns nummer av Kyrknytt har temat "Om att fira sin skilsmässa och naturens kraft."

Kyrknytt nr 4 2020

Nyheter i Karlstads pastorat