Flicka tänder ljus i ljusbärare i Kronoparkskyrkan.
Foto: Öyvind Lund

Karlstads pastorat

Välkommen till våra fem församlingars kyrkor och mötesplatser runt om i Karlstad! I Karlstads kyrkor träffas människor varje dag för att dela livet. Det är så vi lär känna varandra och genom varandra också Gud. Att dela känslor, erfarenheter och arbete gör livet lättare.

Bilder för Kyrkovalet 2021

Kyrkoval 6-19 september 2021

Nu är det dags att göra din röst hörd! I september har alla kyrkans medlemmar möjlighet att lägga sin röst på nomineringsgruppen man väljer. Här hittar du förtidsröstningsinformation och mer.

Öppettider i vallokalerna 19/9

Här hittar du öppettider i samtliga vallokaler på valdagen 19 september.

Bilder för Kyrkovalet 2021

Kom och förtidsrösta

Under 6-19 september är du välkommen att rösta i någon av våra röstningslokaler. Försök att rösta i förtid om du har möjlighet så minskar vi folksamlingen på valdagen. Välkommen!

Kyrknytt nr 3 2021

Höstens nummer av Kyrknytt har tema FÖRÄNDRING: "Om hållbara liv, livsmod och 10 Guds bud i moderna tappning."

Kyrknytts guide till Kyrkovalet 2021

Allt du behöver veta