Väse-Fågelviks församling

Här finns många mötesplatser för gammal och ung både i de två vackra kyrkorna med församlingshem och i Mariagården i Skattkärr.

Välkomna till Väse-Fågelviks församling

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. Vi firar gudstjänst och våra öppna verksamheter hålls öppna. Känner ni av förkylningssymptom gäller som på alla andra ställen att vi ber er stanna hemma och krya på er.

Träffas och fika hos oss i sommar.
Vi har café i Skattkärr och i Väse med kaffe, saft och hembakat!

Sommarcafé i Väse-Fågelvik

Träffas och fika hos oss i sommar. Vi har café i Skattkärr och i Väse med kaffe, saft och hembakat!

Lördagar klockan 18.00.
Klicka här för att se sommarens program.

Sommarmusik i Östra fågelviks kyrka

Lördagar klockan 18.00. Välkomna att njuta av stämningsfull musik och Östra Fågelviks kyrkorum i sommar. Klicka här för att se sommarens program.

Utomhus vid Flatviksgården
6 augusti klockan 15.00

Vid regn flyttas gudstjänsten till Östra Fågelviks kyrka.

I samarbete med Equmeniakyrkan Skattkärr och Skattkärr Pingst

Sommargudstjänst vid Flatviksgården

Utomhus vid Flatviksgården 6 augusti klockan 15.00 Medverkande: Göran Isaksson sjunger och spelar samt representanter från församlingarna i Skattkärr och Östra Fågelvik. Ta med egen stol så håller vi corona- avstånd till varandra. Föreningen Flatviksgården bjuder på fika. Vid regn flyttas gudstjänsten till Östra Fågelviks kyrka. I samarbete med Equmeniakyrkan Skattkärr och Skattkärr Pingst

Verksamhet som påverkas av coronavirus

Vi strävar efter att hålla öppet så mycket som möjligt men flera av våra verksamheter behöver ställas in eller anpassas utifrån rådande läge.

Information om höstens verksamheter publiceras i mitten på augusti.