Väse-Fågelviks församling

Här finns många mötesplatser för gammal och ung både i de två vackra kyrkorna med församlingshem och i Mariagården i Skattkärr.

Välkomna till Väse-Fågelviks församling

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. Vi firar gudstjänst och våra öppna verksamheter hålls öppna. Känner ni av förskylningssymptom gäller som på alla andra ställen att vi ber er stanna hemma och krya på er.

I denna föränderliga tid kommer vi nu att presentera vår verksamhet i form av veckoblad. Här nedan finner ni information om vecka 15.

Verksamhet som påverkas av coronavirus

Vi strävar efter att hålla öppet så mycket som möjligt men flera av våra verksamheter behöver ställas in eller anpassa utifrån rådande läge. Dessa ändring gäller till och med april månad

Mariaträffarna ställs in. Mariagården hållet öppet och det kommer att finnas kaffe men inget program.

Sopplunch serveras i matlåda som man kan ta med sig hem.

Öppen förskola och sångstund i Mariagården byter dag. Samma tid 11:30-15.00 men på torsdagar.

Öppen förskola och sångstund i Väse sockenstuga byter tid. Tisdagar udda veckor mellan 13:00-15:00 gäller just nu.

Väse arbetskrets är inställd

Samtalskvällarna är inställda

Herrfrukost sker i enklare form med smörgås att ta med hem