Väse-Fågelviks församling

Här finns många mötesplatser för gammal och ung både i de två vackra kyrkorna med församlingshem och i Mariagården i Skattkärr.

Välkomna till Väse-Fågelviks församling

Vi anpassar oss till rådande omständigheter och följer Folkhälsomyndighetens direktiv. Stora delar av verksamheten påverkas men vi stänger inte ner. Vi firar gudstjänst och våra öppna verksamheter hålls öppna. Känner ni av förkylningssymptom gäller som på alla andra ställen att vi ber er stanna hemma och krya på er.

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

Var beredd på förändringar

Du är varmt välkommen till kyrkan! Men var noga med handhygienen och se till att du stannar hemma och tar hand om dig om du är sjuk. Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och regeringens beslut.

Coronaviruset och Svenska kyrkan