Kors av glas i Kronoparkskyrkan.
Foto: Louise Hedberg

Norrstrands församling

Välkommen till den östra delen av Karlstads tätort. Tre kyrkor och många engagerade människor.

Julpyssel

Julpyssel för alla liten som stor 6 december kl 13:30- 15:30

Fira advent, jul och nyår i din kyrka!

Gudstjänster, konserter, julfirande, träffar och mys. Här hittar du allt som händer i kyrkorna i Karlstad från första advent till trettondag jul - och till sist, julgransskakningar.

Julänglarna - sprid julens glädje till barnfamiljer som inte har råd att fira jul

Jesusbarnet kom med ljus och glädje till världen. Detta vill vi sprida till till barnfamiljer i Karlstad som inte har råd att fira jul. Var med du också! Det du ger, litet eller stort, gör verklig skillnad i människors liv.

Svåra tider - så kan du hjälpa

När maten och elen blivit mycket dyrare får personer och familjer som redan levde på marginalen det ännu svårare. Detta har media rapporterat mycket om den senaste veckan. Flera av våra diakoner har där uttalat sig och bidragit med sin bild. Detta har väckt ett stort engagemang hos allmänheten och många vill veta hur en som enskild kan hjälpa till.

Barnens Katedral

Välkomna till Barnens Katedral på Kroppkärr. Kyrkan med plats för alla åldrar.

Kronoparkskyrkan

Välkommen till Kronoparkens egen kyrka!

Norrstrands kyrka och klocktorn i solsken.

Norrstrandskyrkan

Här hittar du café, sopplunch, regnbågsmässor, körer, gudstjänster och engagerade människor. Här finns plats för dig också.

En person sitter utomhus och arbetar på sin laptop. En mobiltelefon ligger bredvid kopplad med en sladd till datorn.

Kontakta Norrstrands församling

Telefon: 054-14 14 00 E-post: karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se Församlingens expedition hjälper dig med bokning, information och kontakt med medarbetare.

tavlor

Öppen förskola i Barnens Katedral

Välkomna till Öppen förskola i Barnens Katedrals. Måndagar 9.30-12.00 och 12.30-15.00 samt Fredagar 9.30- 12.00. Start: fredag 9/9

Det här händer i kyrkan

Välkommen att hitta din mötesplats för att bland annat: dela erfarenheter, vila, sjunga, dela med dig eller samtala om tro. Hör gärna av dig om det är några frågor!

Våra kyrkor och kapell

Här hittar du historik och bilder på kyrkorna i Karlstad. Du kan också öppna panoramabilden och se dig omkring i kyrkorummet.

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.