Foto: Gunnar Lidén

Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

Kaffe serveras på stickcafé.

Grupper och aktiviteter

Här läser du om sopplunch, kreativa onsdagar, veckomässa och väntjänst i Alster-Nyedsbygdens församling.

Barn och ungdom, Alster-Nyed

Öppen förskola, spädbarnsrytmik, musiklek, barnkörer och mellanstadie- och högstadiegrupp. .

Musik i Alster Nyed

Välkomna till våra körer, att sjunga tillsammans bidrar till en bättre hälsa och framför allt är det väldigt roligt! Vi har flera olika typer av körer i vår församling och Du är varmt välkommen att prova någon av dem. På grund av rådande restriktioner startar våra körer senare denna termin. Välkommen åter!

Några äldre personer sitter vid ett bord och äter soppa och samtalar.

Nyhet: Träffpunkt för daglediga, Molkom

Torsdagar kl 14.00-16.00 med start 11 januari. Nyeds församlingshem.

Historisk ljudvandring på Östra och Västra kyrkogården

Premiär 27 oktober: Upplev människoöden och händelser i dina lurar. Guiderna Anna och Magnus tar med dig på en ljudupplevelse med personlighet. Drama och ljudmiljöer tar dig rakt in i historien.

Kontakta Alster-Nyedsbygden

Tel: 054-14 14 00, e-post: karlstads.pastorat@svenskakyrkan.se Besöksadress: Klockarevägen 5, 655 60 Molkom.

Alster-Nyeds församling, Akvarell av Gunnar Lidén

Gudstjänster i Alster-Nyed

Här hittar du alla gudstjänster som du kan delta i.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Det gäller både om du vill bli medlem för första gången eller om du tidigare varit medlem och vill bli det igen.

Kom och sjung i kör