Alster-Nyedsbygdens församling

Församlingen med både landsbygd och tätort som innefattar de vackra kyrkorna i Älvsbacka, Alster och Nyed med församlingshem. Alla är välkomna.

tänk på att förändringar kan ske

Karlstads pastorat följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer så tänk på att under coronapandemin kan ändringar ske. Håll utkik här på hemisdan, i appen eller på respektive församlings Facebook-sida.

musik i älvsbacka kyrka

Bild: Anna Lindberg

Söndagar kl 18.00, Musik i sommarkväll

19 juli, 18.00
”Sprudlande folkmusik”

Konsert med Trio Wolski.  Hanna Blomberg-violin, Petter Ferneman-accordion, Kristian Wolski-cittern.
För att förhindra smittspridning av Covid-19 kommer max 40 personer att släppas in. Platsbokning via pastoratets expedition på telefon 054-141400, tidigast en vecka innan.

26 juli, kl 18.00
”Med lust och fägring stor”

Sång och musik med Johanna och Håkan Agnarsson.  Allt från á capella till instrumentalt där det både kan svänga och vara sakralt!

2 augusti, kl 18.00
”Sånger i Samvaro i Sommarkväll”

Svenska och engelska sånger, både egenskrivet och covers. Lina Nilsson-sång och piano, Elisabeth O'Connor-sång och gitarr.
För att förhindra smittspridning av Covid-19 kommer max 40 personer att släppas in.  Platsbokning via pastoratets expedition på telefon 054-141400, tidigast en vecka innan.

9 augusti, kl 18.00
”Psalm i jazzton”

Sofie Norling-sång och piano, Daniel Svensson-gitarr.