Foto: Kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen Växjö

Bergs sockenstuga

Bergs sockenstuga ligger mitt emot Bergs kyrka

Strax intill Bergs kyrka ligger Bergs sockenstuga med  samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Bergs sockenstuga, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu bara bokas för dopkalas och minnesgudstjänster. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Bergs sockenstuga

360 30 Lammhult

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Fredrika Stråhlén

Värdinna/vaktmästare

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Lammhults församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.

Om Bergs sockenstuga

Bergs församlingshem ligger mitt emot Bergs kyrka strax söder om landsvägen. Församlingshemmet innehåller samlingslokaler och ett kök. Bergs sockenstuga är tillgänglighetsanpassad med en ramp vid entrén.