Sandsbro kapell

Sandsbro kapell är en byggnad i modern stil som byggdes om under 2010-talet, och är därmed en av Svenska kyrkan Växjös senast uppförda gudstjänstlokaler.

Ta en virtuell rundtur i Sandsbro kapell - klicka på bilden

Om du vill boka Sandsbro kapell för dop, vigsel eller begravning eller om du har några andra frågor är du välkommen att kontakta församlingsexpeditionen för Gårdsby, Söraby, Sjösås och Dädesjö församlingar.

Här kan du läsa mer om Gårdsby kyrka, Gårdsby församlingshem och Gårdsby kyrkogård.

Församlingsexpedition för Gårdsby, Söraby, Sjösås och Dädesjö församlingar

E-post till Gårdsby församling: vaxjo.gardsby@svenskakyrkan.se
E-post till Söraby, Sjösås och Dädesjö församlingar: vaxjo.soraby@svenskakyrkan.se

Telefontider

Måndag, tisdag och torsdag: 10.00-12.00 samt 13.00-15.00
Onsdag: 13.30-15.00
Fredag: 10.00-12.00

Gudstjänst och verksamhet

Om Sandsbro kapell

Sandsbro kapell hör till Gårdsby församling som är en del av Svenska kyrkan Växjö.

Historia

Sandsbro församlingshem byggdes till och blev kapell, under åren 2010-2011. Kapellet invigdes på kyndelsmässodagen 2011 av biskop Jan-Olof Johansson.

Ombyggnaden innebar större församlingslokaler för att rymma den växande församlingens behov av utrymme för t ex barnverksamhet och körövningar. Vid tillbyggnaden inreddes även en kyrksal.

Personal i Gårdsby församling