Svenska kyrkan Växjö

Lammhults församling

Välkommen till Lammhults församling med Lammhults kyrka, Aneboda kyrka, Bergs kyrka (sockenstuga) och Asa kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Lammhults församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Lammhults kyrka, Aneboda kyrka, Bergs kyrka och Asa kyrka.

Församlingsexpedition

Lammhults församling delar församlingsexpedition med Gemla och Öjaby församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 40 eller via e-post till Lammhults församling. Våra telefontider är tisdagar och torsdagar 10.00-12.00 och 13.30-15.00.

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Gemla, Öjaby och Lammhults församlingar hittar du oss i Öjaby församlingshem på Helgövägen 4 i Öjaby, Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie

Janeth Ståhl, Lammhult (ordf.)
Linnéa Ivarsson, Lammhult (vice ordf.)
Veronica Andersson, Lammhult
Ann-Charlotte Fahlström, Lammhult