Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Lammhults församling

Välkommen till Lammhults församling med Lammhults kyrka, Aneboda kyrka, Bergs kyrka och Asa kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Lammhults församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Lammhults kyrka, Aneboda kyrka, Bergs kyrka och Asa kyrka.

Församlingsexpedition

Lammhults församling delar församlingsexpedition med Gemla och Öjaby församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 40 eller via e-post till Lammhults församling.

Om det gäller bokning av Lammhults församlingshem kontakta Fredrika
0472- 26 86 83

måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.00, 13.30-15.00
onsdag 13.30-15.00
fredag 10.00-12.00

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Gemla, Öjaby och Lammhults församlingar hittar du oss i Öjaby församlingshem på Helgövägen 4 i Öjaby, Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie