Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Hemmesjö-Furuby församling

Välkommen till Hemmesjö-Furuby församling och våra tre kyrkor; Hemmesjö kyrka, Hemmesjö gamla kyrka och Furuby kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Hemmesjö-Furuby församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer om gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Hemmesjö kyrka, Hemmesjö gamla kyrka och Furuby kyrka.

Församlingsexpedition

Hemmesjö-Furuby församling delar församlingsexpedition med delar av Växjö stads- och domkyrkoförsamling. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 48 80 eller via e-post till Hemmesjö-Furuby församling.

Telefontider
måndag och tisdag 10.00-12.00
torsdag och fredag 10.00-12.00

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Hemmesjö-Furuby församling hittar du oss på expeditionen i Skogslyckans församlingshem i Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie