En person med flera armband håller på med sin mobiltelefon.
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Nyhetsbrev

Anmäl dig till Svenska kyrkans digitala nyhetsbrev och få del av senaste nytt i verksamheten, aktuella händelser och ett uppdaterat gudstjänstprogram.

Svenska kyrkan Växjö har tidigare skickat ut tidningen Trovärdigt till alla hushåll i pastoratet. I Trovärdigt har det funnits information om gudstjänster och aktiviteter under året. Från och med 2024 kommer denna information istället att finnas på hemsidan och i appen Kyrkguiden. Om du vill ha notiser och information om senaste nytt kan du anmäla dig till vårt nyhetsbrev för att få direktlänkar till det som är aktuellt just.

Första nyhetsbrevet är planerat att skickas ut i slutet av april.

Anmälan nyhetsbrev

Här kan du anmäla dig till Svenska kyrkan Växjös nyhetsbrev

Artiklar

Nyhetsbrev ersätter Trovärdigt

Svenska kyrkan Växjö har i många år skickat ut tidningen Trovärdigt till alla hushåll i pastoratet. Efter påsken 2024 och Trovärdigt nr 3 ersätts Trovärdigt av ett nyhetsbrev och vi hänvisar vi istället till hemsidan och appen Kyrkguiden för senaste nytt om gudstjänster och aktiviteter.

En mobilskärm inklippt intill ett foto på Växjö domkyrka.

Kyrkguiden - kyrkan i mobilen

Med Svenska kyrkans mobilapp Kyrkguiden hittar du till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa.

Närbild på notiserna på någons Facebook-sida på datorn.

Följ oss på sociala medier

Svenska kyrkan Växjö finns på Facebook, Instagram och Youtube. Här hittar du länkar till alla Svenska kyrkan Växjös sidor och kanaler i sociala medier.