Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Jobba hos oss

Här hittar du alla lediga tjänster i Svenska kyrkan Växjö. Välkommen med din ansökan!

Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi finns mitt i vår samtid, med altaret i centrum och portarna öppna mot människor och samhälle.

Svenska kyrkan i Växjö har ca 58 000 medlemmar i 13 församlingar inom stad och på landsbygd. Vi vill vara en kyrka där alla kan hitta en självklar plats. Vi söker dig som helhjärtat vill medverka till fördjupning och utveckling av vårt arbete.

Svenska kyrkan Växjö använder HR-supporten för att stödja rekryteringsarbetet. HR-supporten är ett användarvänligt HR-verktyg som underlättar rekryteringsarbetet både för dig som sökande och för oss som jobbar med rekryteringar.

Trainee i Svenska kyrkan Växjö

Trainee är en praktik, en möjlighet för personer mellan 18 och 25 år att prova på att arbeta i Svenska kyrkan under tio månaders tid. Programmet är en del av Växjö stifts rekryteringsstrategi, som ingår i Växjö stifts framtidsarbete.

Läs mer om Trainee