Diakonicentrums logotype.
Foto: Diakonicentrum

Diakonicentrum

Diakonicentrum är ett öppet rum som välkomnar människor oavsett tro eller nationalitet. Här finns det stöd och hjälp för dig som är ensam, hemlös eller på annat sätt befinner dig i en utsatt livssituation. Välkommen in!

Öppettider

Måndag - fredag kl 8.00-13.30 är Diakonicentrum öppet för frukost, möjlighet att sköta hygien och tvätt, samt för aktiviteter.

Frukost
Frukosten är gratis och serveras mellan 8.00-10.00.

Lunch

Lunchen serveras kl 11.30-12.30 och kostar 30 kr, eller 60 kr för dig som har möjlighet.

Kaffe/te

Serveras hela dagen fram till stängning.

Nyheter från Diakonicentrum

Någon spelar biljard.

Gäst

På Diakonicentrum kan du sitta ner, samtala över en kopp, spela biljard eller ringa ett telefonsamtal. I lokalen finns tillgång till dagstidning, dator, wifi, spel, rena kläder, dusch- och tvättmöjligheter samt vilorum för dig som behöver vila eller sova. Varje öppen vardag serveras frukost och lunch.

En vagn fylld med filtar, kaffe och fika. En hund sitter bredvid.

Bidra

Diakonicentrum behöver ditt stöd. Det finns flera olika sätt som du kan bidra till verksamheten både som privatperson eller genom företag, organisationer och föreningar.

Diakonicentrums entré

Om Diakonicentrum

Diakoni är ett socialt engagemang med kristen grund. Diakonicentrum erbjuder samtal, rådgivning, praktisk hjälp och mötesplatser för att hjälpa människor i utsatta livssituationer att bryta sin isolering och förändra sina liv.

En färggrann världskarta med små djur placerade i de olika världsdelar de finns.

Languages

Här finns information på olika språk, english, español, românesc.