Jobba ideellt som volontär

Gör en insats för någon som behöver dig! Som volontär kan du bidra på många olika sätt och på så vis vara ett uppskattat stöd för en annan människa.

Uppdraget kan vara en stund gemenskap med en annan människa, ett caféuppdrag eller kanske försäljning av Fairtrade-produkter. Som volontär i Svenska kyrkan Växjö erbjuds du stöttning genom utbildning samt utvecklings- och stödsamtal.

I Domkyrkocentrum kan du till exempel hjälpa till i caféet eller butiken och i Teleborgs kyrka behövs särskilt volontärer till soppluncher och språkcaféer.

Internationella grupper

I Mariakyrkan och Teleborgs kyrka behövs du i de internationella grupperna som arbetar med bistånd och insamlingar till behövande runt om i världen.

Kontaktperson Växjö domkyrka

Sirpa Abrahamsson

Kontaktperson Domkyrkocentrum

Britt-Inger Westling-Nilsson