Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö Webbplats

Gemla församling

Välkommen till Gemla församling och Öja kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Gemla församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer om gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrka

Här kan du läsa mer om Öja kyrka.

Församlingsexpedition

Gemla församling delar församlingsexpedition med Öjaby och Lammhults församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 40 eller via e-post till Gemla församling. Våra telefontider är tisdagar och torsdagar 10.00-12.00 och 13.30-15.00.

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Gemla, Öjaby och Lammhults församlingar hittar du oss i Öjaby församlingshem på Helgövägen 4 i Öjaby, Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie