Gemla församlingshem

Gemla församlingshem ligger mittemot Öja kyrka och används till församlingsverksamhet, lokalen kan bokas för kalas, dopkaffe, mer mera.

Om du vill boka Gemla församlingshem eller om du har några andra frågor, är du välkommen att kontakta vår värdinna/vaktmästare Monica på tel nr 0470-70 49 76.

Gudtjänst och verksamhet

Om Gemla församlingshem

Gemla församlingshem ligger mittemot Öja kyrka. Det används dels vid församlingens egna aktiviteter som till exempel barn- och körverksamhet.

Hyra lokal

Församlingshemmet går att hyra för andra aktiviteter. Den större salen rymmer ca 70 sittplatser och den mindre salen rymmer ca 50 sittplatser. Båda salarna är utrustade med ljudanläggning, projektionsduk och dataprojektor. I anslutning till salarna finns ett kök. Sittplatser: Dagrum 30 st, samlingsrum 48 st, andaktsrum 15 st, totalt 83 st.

Tillgänglighet

Huvudentrén är tillgänglig med en ramp och automatisk dörröppnare. Rullstolshiss, handikappanpassad toalett.

Följ Gemla församling på sociala medier

Personal i Gemla församling