Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Ingelstads församling

Välkomna till Ingelstad församling: Östra Torsås kyrka, Nöbbele kyrka, Jäts nya kyrka, Jäts gamla kyrka och Uråsa kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Ingelstad församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Östra Torsås kyrka, Nöbbele kyrka, Jäts gamla kyrka, Jäts nya kyrka och Uråsa kyrka.

Församlingsexpedition

Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer
0470-70 32 45 eller via e-post till Ingelstads församling.

Telefon- och öppettider
Udda veckor
Måndag, tisdag, torsdag och fredag 10.00-12.00
Jämna veckor
Måndag, tisdag och fredag 10.00-12.00

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Ingelstad församling hittar du oss på ovanstående tider, på expeditionen i Kyrkans hus, Gamla Växjövägen 33 i Ingelstad.

Församlingsråd

Ordinarie