Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Öjaby församling

Välkommen till Öjaby församling med Öjaby kyrka, Örs kyrka, Bergunda kyrka och Ormesberga kyrka.

Gudstjänst och verksamhet

Öjaby församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Öjaby kyrka, Örs kyrka, Bergunda kyrka och Ormesberga kyrka.

Församlingsexpedition

Öjaby församling delar församlingsexpedition med Gemla och Lammhults församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 40 eller via e-post till Öjaby församling. Telefontider: måndag, tisdag, torsdag 10.00-12.00 och 13.30-15.00, onsdag 13:30-15, fredag 10-12.)

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Gemla, Öjaby och Lammhults församlingar hittar du oss i Öjaby församlingshem på Helgövägen 4 i Öjaby, Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie

Agneta Nordlund-G:son, Bergunda, ordf.
Anders Franzén, Öjaby , 1:a vice ordf
Bo Gunnarsson, Öhr, 2:e vice ordf