Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Öjaby församling

Välkommen till Öjaby församling med Öjaby kyrka, Örs kyrka, Bergunda kyrka och Ormesberga kyrka.

Gudstjänst och verksamhet i pastoratet

Öjaby församling är en del av pastoratet Svenska kyrkan Växjö.

>> Hela pastoratets gudstjänstprogram

>> Hela pastoratets grupp, musik och fördjupningsverksamhet

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Öjaby kyrka, Örs kyrka, Bergunda kyrka och Ormesberga kyrka.

Församlingsexpedition

Öjaby församling delar församlingsexpedition med Gemla och Lammhults församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 49 40 eller via e-post till Öjaby församling.

Telefontider
måndag, tisdag och torsdag, fredag 10.00-12.00

Om du önskar boka församlingshemmet i Öjaby eller Bergunda vänligen ring våra värdinnor Helen 0470- 70 49 39 eller Pia 704941.
Örtagården, Sofie 0470- 70 49 65

Om du vill besöka församlingsexpeditionen för Gemla, Öjaby och Lammhults församlingar hittar du oss i Öjaby församlingshem på Helgövägen 4 i Öjaby, Växjö.

Församlingsråd

Ordinarie