Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Sjösås församling

Välkommen till Sjösås församling med Sjösås gamla kyrka, Sjösås nya kyrka, Drev-Hornaryds kyrka och Drevs gamla kyrka.

På gång i Sjösås församling

Gudstjänst och verksamhet

Sjösås församling är en del av Svenska kyrkan Växjö. Klicka här för att ta del av gudstjänstprogrammet eller för att läsa mer gruppverksamheter för alla åldrar.

Församlingens kyrkor

Här kan du läsa mer om Sjösås kyrka, Sjösås gamla kyrka, Drev-Hornaryds kyrka och Drevs gamla kyrka.

Församlingsexpedition

Sjösås församling delar församlingsexpedition med Söraby, Gårdsby och Dädesjö församlingar. Du är välkommen att kontakta församlingsexpeditionen på telefonnummer 0470-70 32 20 eller via e-post till Sjösås församling.

Telefontider
måndag, tisdag och torsdag 10.00-12.00, 13.30-15.00
onsdag 13.30-15.00
fredag 10.00-12.00

Församlingsråd

Ordinarie

• Inger Söderberg, Viås (Ordf.)
  • Birgitta Ekstrand, Drev
  • Helen Engblom Lundström, Drev