Foto: Fredrik Lidholt

Gårdsby församlingshem

Gårdsby församlingshem ligger i nära anslutning till Gårdsby kyrka och kan bokas för kalas, dopkaffe, med mera.

Strax intill Gårdsby kyrka ligger Gårdsby församlingshem med  samlingssalar och mötesplatser.

Längre ner på sidan hittar du information om Gårdsby församlingshem, öppettider, kontaktuppgifter samt information om gudstjänst och verksamhet.

Uthyrning/utlåning - med anledning av coronapandemin

På grund av coronapandemin kan församlingshemmet just nu inte bokas alls. Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Vid besök i församlingshemmet var vänlig och följ Folkhälsomyndighetens försiktighetsåtgärder:

• Stanna hemma om du är sjuk!
  • Bibehåll en god handhygien
  • Tvätta händerna ofta
  • Hosta och nys i armvecket
  • Håll säkerhetsavstånd

Hitta till Gårdsby församlingshem

355 92 Växjö

Kontakta församlingsexpeditionen för mer information.

Helena Johansson Engdahl

Värdinna

Gudstjänst och verksamhet

gudstjänst och verksamhet i församling och pastorat

På sidan om Gårdsby församling finns en kalender med gudstjänstprogrammet för församlingens kyrkor.

Hela pastoratets gudstjänstprogram, det vill säga för Svenska kyrkan Växjös tretton församlingar, hittar du på sidan som heter Gudstjänstprogram.

Alla pastoratets körer, barngrupper, ungdomsaktiviteter, dagverksamheter, stöd och hjälp, volontärarbete och mycket mer hittar du på sidan På gång i Svenska kyrkan Växjö.