Svenska kyrkan i Vårgårda Besöksadress: Kungsgatan 43, 44730 Vårgårda Postadress: Box 87, 44723 Vårgårda Telefon:+46(322)73700 E-post till Svenska kyrkan i Vårgårda

Svenska kyrkan i Vårgårda

Tillsammans i ord och handling vill vi tala tydligt om Jesus. Kyrkan ska vara en jordmån för ett enklare och allt mer rättvist liv, en plats där man möter hjälpsamma händer, klart sinne och stort hjärta.

Inställd Sopplunch den 24 september i Kyrkans Hus.

Bild: Johannes Frandsen/IKON

Nu finns möjligheten för fler att få dela arbetsglädjen i köket. Vi kokar soppan, brer smörgåsar och dukar. Vi välkomnar de som kommer och serverar  soppan. Efteråt diskar vi och gör i ordning.

Vill du komma med som ideell?

Det handlar om tre tillfällen per termin och har brukat ligga sista tisdagen i månaden.

Intresserad?
Hör av dig till diakon Elizabeth Erlandsson 0322-737 21