Svenska kyrkan i Vårgårda Besöksadress: Kungsgatan 43, 44730 Vårgårda Postadress: Box 87, 44723 Vårgårda Telefon:+46(322)73700 E-post till Svenska kyrkan i Vårgårda

Svenska kyrkan i Vårgårda

Tillsammans i ord och handling vill vi tala tydligt om Jesus. Kyrkan ska vara en jordmån för ett enklare och allt mer rättvist liv, en plats där man möter hjälpsamma händer, klart sinne och stort hjärta.

Från gospel till psalm

Söndag 24 febr kl 17.00 blir det celebert besök i Centrumkyrkan,  Vårgårda. En trio ur Lutherska Missionskyrkans kör i Göteborg gästar. Det är Samuel och Helen Westin samt Elin Karlsson som sjunger och spelar. De kallar sitt program för Från gospel till psalm. Utöver sång så får vi lyssna till Saxofon, fiol, gitarr och piano. Ett par av sångerna har musik av Johanna Fridolfsson. Nadja Schelin spelar till psalmerna och Bertil Hedlund leder gudstjänsten och har en andakt. Efteråt är det förstås fika.