Gudstjänstliv

Välkommen att fira gudstjänst!

Uppgifter om tider och platser för våra gudstjänster finns i kalendariet längst upp till höger på den här sidan. Klicka på ikonen som ser ut som en almanacka så får du fram information om det som händer i församlingarna.

Varje söndag klockan 11.00 firas gudstjänst i Kullings-Skövde kyrka, som är pastoratets huvudkyrka. I de övriga församlingarna firas oftas en gudstjänst per församling och söndag.

I pastoratet har vi fjorton kyrkor och fem församlinar och vi samlas till fem eller sex gudstjänster per söndag.

Gudstjänsterna vi firar är framförallt församlingarna och församlingsbornas  gudstjänst och vi arbetar hela tiden för att göra vårt gudstjänstliv levande, öppet och lättillgängligt för alla, stora som små.
Våra förtroendevalda och anställda jobbar hela tiden för ett rikt gudstjänstliv i våra församlingar och vårt pastorat.