Gudstjänstliv

Välkommen att fira gudstjänst!

Uppgifter om tider och platser för våra gudstjänster finns i kalendariet längst upp till höger på den här sidan. Klicka på ikonen som ser ut som en almanacka så får du fram information om det som händer i församlingarna.

Församlingsrådet i Algutstorp har t.ex. beslutat att från och med september ha gudstjänst varje söndag klockan 11.00 i Kullings-Skövde kyrka, som är huvudkyrka för pastoratet. På kvällen är det också gudstjänst, varannan vecka i Algutstorp och varannan vecka i Centrumkyrkan. På sommaren och vid de traditionella högtiderna blir gudstjänsterna i Algutstorp, vilket gör att Kullings-Skövde och Algutstorp på årsbasis får nästan lika många gudstjänsttillfällen.

I pastoratet har vi fjorton kyrkor och vi samlas till fem eller sex gudstjänster per söndag. I församlingsråden pågår samtal runt hur vi ska prioritera.

Var och när ska vi fira gudstjänst?