Svenska kyrkan i Vårgårda

Gudstjänster på söndagar

Välkommen att fira gudstjänst! Vi har många kyrkor och gudstjänster där vi samlas till bön, lovsång och gemenskap. Gudstjänstlivet följer i grund och botten en viss struktur, även om det kan förekomma en del avvikelser ibland. Det innebär att vi varje söndag som regel firar vi sex gudstjänster, tre på förmiddagen och tre på kvällen. För exakta uppgifter en viss söndag hänvisar vi till kalendariet längst upp till höger här på hemsidan.

Förmiddagsgudstjänster

Varje söndag kl 11.00 i Kullings-Skövde kyrka (under sommaren kl 11.00 i Algutstorps kyrka)

Varje söndag kl 10.00 i Lena kyrka (ojämn vecka) eller i Hol kyrka (jämn vecka)

Varje söndag kl 11.00 i Nårunga kyrka (jämn vecka), eller kl 11.00 i Ornunga kyrka eller kl 10.00 i Kvinnestad kyrka eller i Asklanda kyrka (ojämn vecka).

Kvällsgudstjänster

Varje söndag kl 17.00 i Centrumkyrkan (jämn vecka, under sommaren kl 19.00 ojämn vecka) eller i Algutstorps kyrka (ojämn vecka, utom under sommaren).

Varje söndag kl 18.00 i Nårunga kyrka (ojämn vecka) eller Asklanda kyrka (jämn vecka).

Varje söndag kl 18.00 i Lena eller Fullestad kyrkor (jämna veckor), eller i Hol, Siene eller Horla kyrkor (ojämna veckor).

Aktuella tider

Vid större helger kan avvikelser från denna ordning förekomma. Kolla i kalendariet högst upp till höger här på hemsidan eller Veckans annons, som finns på startsidan.

Kullings-Skövde kyrka
Varje söndag kl 11 firar vi gudstjänst i Kullings-Skövde kyrka (under sommaren i Algutstorp) Bild: Esbjörn Särdquist