Samtala på svenska - Språkcafé

Varje måndag våren 2022 med start 14 februari. Avslutning 13 juni 16.00

Säsongsavslutning för församlingens språkcafé måndag13 juni 16 .00 på Grassagårdens Café, Kvarngatan 2.

Anmäl till Annmarie Hansson 070-668 08 75

Om du inte hittar till Grassagården: kom då till Domkyrkans bodar 16.00, så går vi dit tillsammans.

Är du nyanländ till Sverige och vill öva på att tala svenska?
Då är du välkommen till språkcafé i Domkyrkans bodar måndagar 16 – 17.30.
Du får språkträna med hjälp av erfarna lärare och vi bjuder förstås på fika.

هل أنت جديد في السويد وتريد التمرن على التحدث باللغة السويدية؟  إذاً فأنت مرحب بك في مقهى اللغة في كوخ الكنيسة الكاتدرائية (Domkyrkans bodar) كل يوم اثنين من الساعه ٤:٠٠ الى ٥:٣٠. يمكنك ممارسة اللغة بمساعدة المعلمين ذوي الخبرة وبالطبع نحن نقدم القهوة.

سلام!

آیا تازه وارد هستید در “سویدن یا سوئد” و میخواهید تمرین کنید روی زبان  و یا لیسان تان ؟

سپس شمارا خوش آمدید میگوییم در کلیسای جامع یا کلیسای بزرگ در روزهای دوشنبه بین ساعت ۴  تا  ۵:۳۰ بعدظهر ها.

شما میتوانید کمک در یافت کنید از معلمین با تجربه در این مکان. و هم میتوانید قهوه یا چای در مکان هم دریافت نماید.

تنظیمِ کننده یا افراد راه نما

مریین روت گرشون:۰۷۰۶۶۸۰۸۷۵