Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon: +46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Webbplats

Sorgegrupp

För dig som mist en närstående

Varje människa och hennes sorg är unik. Många gånger kan det vara en hjälp att få dela sina tankar och erfarenheter med andra som är i samma situation. I andras ord och känslor kan man känna igen sig själv och när en annan människa lyssnar öppnas ofta nya perspektiv.
Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö erbjuder dig som mist din livskamrat att vara med i en enkel, kravlös gemenskap i form av samtalsgrupp. Varje grupp träffas 6-7 gånger, en och en halv timme kring kaffebordet i Domherren – Kyrkans Hus, Biskopsgränd 2.
Deltagandet är kostnadsfritt. Ledare är en präst och en diakon.
Det händer att sorgen kommer sent, ibland flera år efter själva dödsfallet. Givetvis är du välkommen även då att delta.

Du är varmt välkommen!

Här kan du ladda ner inbjudan till sorgegrupp som PDF: Välkommen till sorgegrupp

För mer information om Sorgegrupp:

Ulf Klingowström