Other languages with Google Translate

Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö Besöksadress: Biskopsgränd 2, 64530 Strängnäs Postadress: Box 73, 64521 Strängnäs Telefon:+46(152)24500 E-post till Strängnäs domkyrkoförsamling med Aspö

Äldreomsorgen

Vad vill vi?

• Vi vill finnas till för vårdtagare, närstående och personal i vars och ens livssituation.
  • Vi vill utifrån en helhetssyn på människan visa och svara på hennes andliga och existentiella behov.
  • Vi vill med respekt för andras tros- och livsåskådning erbjuda och förmedla det kristna budskapet i gudstjänst, andakt och själavård.

Vad gör vi?

• Vi håller gudstjänster och andakter.
  • Vi gör besök på avdelningar, gruppboenden och i hemmen.
  • Vårdtagare, anhöriga och personal är välkomna att vända sig till oss för enskilda samtal.
  • Vi anordnar sorgegrupper för dem som mist sin livskamrat. Ibland behöver man hjälp i sitt sorgearbete.
  • Vi samverkar med Strängnäs kommun, primärvården och frivilligorganisationer.

Vi har tystnadsplikt!

Gudstjänster på äldreboenden

Isabellagården
Tisdagar udda veckor kl 14.00