Stenstorps pastorat Besöksadress: PRÄSTGATAN 6, 52160 STENSTORP Postadress: PASTORSEXPEDITIONEN, PRÄSTGATAN 6, 52160 STENSTORP Telefon: +46(500)499500 E-post till Stenstorps pastorat

Mellan Vänern och Vättern ligger Stenstorps pastorat. Välkommen till en traditionsrik bygd!

Stenstorps pastorat består av fyra församlingar och har tolv kyrkor som skymtar i landskapet när man färdas över Falbygden.

Om Svenska kyrkan Stenstorp

Stenstorps pastorat söker komminister (100%) med ansvar för Gudhems och Hornborga församlingar.

Komministertjänst i Stenstorps pastorat

Den 30 september blir en dag fylld av aktiviteter till förmån för insamlingen till Världens barn.

Stenstorp tillsammans för Världens barn

I Stenstorps pastorat finns tolv vackra kyrkor.

Kyrkor i Stenstorps pastorat

I Stenstorps pastorat finns tolv vackra kyrkor.

Här kan du läsa det senaste numret av Kyrknytt - tidningen som Stenstorps pastorat skickar ut till alla hushåll i pastoratet fyra gånger varje år.

Kyrknytt

Välkommen att vara med i någon av Stenstorps pastorats barn- och ungdomsgrupper!

Barn- och ungdomsverksamhet

Stenstorps pastorat har ett rikt utbud för dig som är vuxen.

Vuxenverksamhet

Stenstorps pastorat har ett rikt utbud för dig som är vuxen.

I Stenstorps pastorat finns 12 begravningsplatser.

Kyrkogårdsförvaltning

I Stenstorps pastorat finns 12 begravningsplatser.

Aktuellt från Stenstorps pastorat

Prenumerera via RSS