Sommarbild med regnbågsmärkningen.
Foto: Gunilla Wahrenberg

Välkommen till Svenska kyrkan, Söndrum-Vapnö församling. Vem du än är och hur du än har det så finns kyrkan här för dig. Kyrkan vill erbjuda både andlig och social gemenskap för alla.

Sommarfika i Örtagården

Sommarmusik 2021

Välkommen till sommarens musikgudstjänster!

Närbild på valurna och en kvinnohand som lägger ner ett vitt kuvert. I bakgrunden syns ett grönt valbås lite suddigt.

Kyrkovalet - demokrati i kyrkan

Söndagen den 19 september 2021 är det val i Svenska kyrkan. Alla medlemmar som är 16 år och äldre kan rösta om hur de vill att Svenska kyrkan ska styras. Här hittar du information om hur och var du röstar och övergripande information om nomineringsgrupper och kandidater i valet. Valresultatet kommer också att publiceras här.

Kyrkoval 2021-09-19.

Vill du hjälpa till i kyrkovalet i höst?

Vi behöver ett antal röstmottagare och valförrättare.

Två personer promenerar under samtal.

Någon att prata med

Välkommen att ta kontakt för ett samtal eller en pratpromenad

Matkassar.

Församlingens hjälpkassa

Kan du bidra?

Sex Konfirmander/Ungdomar.

Konfirmation

Konfirmation handlar om Gud och om det du tycker är viktigt i livet. Vi vill ge dig en chans att lära dig mer om kristen tro och det är okej att fråga om allt. Du kan fortfarande anmäla dig!