Toppbild höst. Träd med höstlöv.
Foto: Gunilla Wahrenberg

Välkommen till Svenska kyrkan, Söndrum-Vapnö församling. Vem du än är och hur du än har det så finns kyrkan här för dig. Kyrkan vill erbjuda både andlig och social gemenskap för alla.

församlingsexpeditionen

Välkommen till Söndrum-Vapnö församling

På Församlingsexpeditonen kan du till exempel få hjälp att boka dop, vigsel och begravning. Har du andra frågor är du givetvis också välkommen att höra av dig.

Församlingsexpeditionen är öppen
måndag 09-12 samt 13-15
tisdag-fredag kl 09-12

Församlingsexpeditionen har telefonnummer 035-16 13 00.
Församlingsexpeditionen har e-post sondrum.vapno@svenskakyrkan.se

Besöksadress

Söndrum-Vapnö församling bygger en ny församlingsgård. Därför finns församlingsexpeditionen just nu i tillfälliga lokaler på Halmstad Gårdshotell - vid Söndrums kyrka.
Halmstad Gårdshotell, G:a Tylösandsvägen 102, 302 41  HALMSTAD

Verksamheter i församlingen

Under hösten kommer vi så smått att öppna upp församlingens olika verksamheter igen.

Vi är rädda om varandra och håller ett omtänksamt avstånd till varandra. Tänk på att stanna hemma om du har några symptom som skulle kunna vara Covid-19.