Kontakt

Söndrum-Vapnö församling Besöksadress: Församlingsgården, G:a Tylösandsvägen 103, 30241 Halmstad Telefon: +46(35)161300 E-post till Söndrum-Vapnö församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Välkommen till Svenska kyrkan, Söndrum-Vapnö församling. Vem du än är och hur du än har det så finns kyrkan här för dig. Kyrkan vill erbjuda både andlig och social gemenskap för alla.

Lördag 4 november invigdes den nya kyrkogården vid Söndrums kyrka.

Ängskyrkogården

Lördag 4 november invigdes den nya kyrkogården vid Söndrums kyrka.

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Livets stora stunder

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

I församlingen finns verksamheter för alla åldrar - från de allra yngsta till de äldsta.

Verksamheter för barn och unga

Diakoni uttrycker kristen tro genom kärlek till, omsorg om och solidaritet med våra medmänniskor och med hela skapelsen.

Diakoni

Församlingen har ett rikt utbud av musik. Körer, musikgudstjänster, konserter, rytmik och mycket annat.

Musik

Vi högtidlighåller reformationsveckan 28 oktober-3 november 2017. Söndag 29 oktober direktsänder SVT högtidsmässan från Uppsala domkyrka. Under veckan och på själva reformationsdagen 31 oktober håller stiften gudstjänster i domkyrkorna runtom i landet. Ill: Kent Wisti

Tillsammans firar vi 500 år av reformation

Här nedan presenterar vi resultatet från Kyrkovalet.

Resultat Kyrkoval 2017

Här nedan presenterar vi resultatet från Kyrkovalet.