Konfirmation

Konfirmation handlar om kristen tro och den kristna tron handlar om livet och allt som livet innehåller; dig och kompisarna, kärlek, orättvisor, ont och gott, Gud! Som konfirmand får du chansen att prata om detta tillsammans med andra. Konfirmation är ett minne för livet.

Vi vill att kyrkan ska vara en plats för gemenskap och att du ska känna dig välkommen! Vi ser fram emot att träffa dig!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Välkommen att bli konfirmand!

Grunden i de olika grupperna är samma: Vi samtalar om livet och tron, hur bra du är, om Gud finns, om alla människors lika värde, att respektera och respekteras och mycket annat. Vi åker på läger, leker, sjunger och firar gudstjänster.

Du som är, eller har en vårdnadshavare, som är medlem i Svenska kyrkan som bor i Söndrum-Vapnö församling och är född 2006 har med posten fått en inbjudan skickad till dig. Om du inte fått inbjudan - välkommen att höra av dig till oss!

Sista anmälningsdag för Kreativa och Sommarkonfirmander är den 30 augusti.

I församlingen finns tre varianter av konfirmationsundervisning:

Kreativa konfirmander

Uppstart onsdag 2 september kl 18:30 i Söndrums kyrka
Gruppen träffas varannan torsdag, udda veckor, samt några helgträffar.
Läger 9-11 oktober och 16-18 april.
Konfirmation i Söndrums kyrka är planerad till lördag 8 maj 2021.

Sommarkonfirmander

Uppstart söndag 8 november 2020.
Gruppen har några helgträffar och åker på läger 13-15 november.
I juni träffas vi koncentrerat de första tre veckorna på sommarlovet. Vi börjar med att åka på läger, 19-24 juni.
Konfirmation i Söndrums kyrka är planerad till lör 10 och sön 11 juli 2021.

Både Kreativa konfirmander ocgh sommarkonfirmanderna är kostnadsfria. Grupperna kommer att delas in i mindre grupper infor konfirmationerna.

Senast den 30 augusti 2020 vill vi ha din anmälan. Skicka den till
Söndrum-Vapnö församling, G:a Tylösandsvägen 103, 302 41 HALMSTAD
eller sondrum.vapno@svenskakyrkan.se.
Du kan också anmäla dig genom att fylla i formuläret här nedan.

St Olofs kapell

Anmälan till kölistan i St Olofs kapell sker direkt till kapellet. För anmälan och prisuppgift, kontakta kansliet vardagar 09.30-12.00. Tfn 035-308 07 eller epost info@sanktolofskapell.se

Vem du än är, var du än är och hur du än har det är du alltid sedd, känd och älskad av Gud.

frågor?

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig.

Malin Öhrling

Anmälan konfirmand

Jag anmäler mig till grupp: