Familjerådgivning

Svenska kyrkans familjerådgivning i Härnösands stift är till för er som behöver hjälp med era relationer på ett eller annat sätt.

• För er som behöver hjälp att lösa konflikter i par- och familjerelationen.
  • För er som är skilda eller håller på att skiljas/separera.
  • För er som har svårigheter i kontakten med barn eller föräldrar.
  • För er som har svårt efter en skilsmässa/ separation.

Svenska kyrkans familjerådgivning har respekt för varje människas förhållningssätt till livet. Tystnadsplikten är sträng. Den som önskar kan vara anonym. Svenska kyrkans familjerådgivning erbjuder tid och plats för samtal. Familjerådgivarna har psykoterapeutisk utbildning med inriktning på relationer.

Kostnad för samtal 200 kr i Härnösand, 150 kr i Östersund, 100 kr i Sollefteå och Örnsköldsvik. Samtalstiden är cirka 2 timmar.

För anställda och förtroendevalda inom Svenska kyrkan är rådgivningen kostnadsfri.

För mer information och kontaktuppgifter klicka här.