Kontakt

Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Här kan du konfirmeras!

Du väljer själv i vilken församling du vill konfirmeras. Många väljer ett alternativ som finns nära där de bor och där de har sina vänner. Men du kan bo i Östersund och konfirmera dig på Gotland.

Bild: Alex&Martin/Ikon

Ovan kan du söka efter en konfirmationsgrupp som passar dig! Om du inte får träffar som intresserar dig beror det på att inte alla församlingar lagt in sina grupper ännu. Kontakta din församling och berätta vad du söker så hjälper de dig vidare.

Sök din församling

Sök på adress och hitta kontaktuppgifter till den församling som du tillhör. Din församling kan hjälpa dig att hitta en konfirmationsgrupp som passar just dig. Här kan du söka rätt på din församling.